STAR 3X3

13:35 18/9/2012 - Πηγή: TVNea

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις πρεμιέρες είχε χθες, Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου, το Star Channel και εμείς ήμασταν φυσικά εκεί για να παρατηρήσουμε, να κρίνουμε και να βαθμολογήσουμε την κάθε πρεμιέρα ξεχωριστά!

Ελεονόρα Μελέτη, Τατιάνα Στεφανίδου και Φώτης-Μαρία ήταν οι πρώτοι TV-Stars που μπήκαν στον... χορό της φετινής σεζόν και φυσικά έπεται συνέχεια. Η κάθε ομάδα έδωσε
τον καλύτερό της εαυτό, προκειμένου να κάνει καλό... ποδαρικό και να κερδίσουν τη μάχη της πρεμιέρας. Ας δούμε όμως τις χθεσινές πρεμιέρες αναλυτικά.

13:00 - Μεσημεριανή Μελέτη
Με τα πρόσωπα μπροστά από τις κάμερες να μένουν ακριβώς τα ίδια και με την Ελεονώρα να εμφανίζεται ανανεωμένη από τις καλοκαιρινές - τις έχουμε δει άλλωστε! - εξορμήσεις της στις παραλίες, έκανε - πρώτη - πρεμιέρα η "Μεσημεριανή Μελέτη". Το πλατό ίδιο (με κάποιες φρέσκιες πινελιές στο background), η θεματολογία της εκπομπής στα γνωστά πλαίσια και η ομάδα γεμάτη όρεξη. Ωστόσο, αυτή η πρεμιέρα απλώς... έγινε για να γίνει. Με την έννοια πως ήταν αρκετά υποτονική η όλη ατμόσφαιρα, ενώ τα θέματα μέτρια έως ανιαρά για μεσημεριανή εκπομπή (ειδικά η στήλη με την Τένια Μακρή και τη Μαρία Σταματέρη... πεθαίνω!). Βέβαια, ο ανταγωνισμός δεν έχει ακόμη ξεκινήσει, αλλά η Ελεονώρα και οι συνεργάτες της θα πρέπει να δώσουν πολλά περισσότερα απ' όσα είδαμε σήμερα, εάν επιθυμούν πραγματικά να... χτυπήσουν δυνατά φέτος την Ελένη Μενεγάκη! Με βάση, λοιπόν, την γενικότερη εικόνα που αποκόμισα από την χθεσινή αυτή πρεμιέρα και δεδομένου ότι περίμενα κάτι περισσότερο από την Ελεονώρα, θα βαθμολογήσω επιεικώς με ένα 6/10!

15:30 - Μίλα
Λίγο πριν μας αποχαιρετήσει το μεσημέρι ήρθε να κάνει πρεμιέρα η Τατιάνα Στεφανίδου με την εκπομπή "Μίλα" (φάουλ, κατά τη γνώμη μου, το γεγονός ότι άφησε ίδιο τον τίτλο και έτσι θα κάνουμε τον συσχετισμό με το περσινό... υπερθέαμα!). Αρκετά στημένο το "σκηνικό" που παίχτηκε στην έναρξη, παρ' όλα αυτά η Τατιάνα έδωσε ένα δυνατό μήνυμα αισιοδοξίας στους τηλεθεατές. Με θεματολογία που αρμόζει σε εκπομπή πρεμιέρας (αποκλειστική συνέντευξη με την πρωταγωνίστρια της τουρκικής σειράς "Sila", Cansu Dere, και τελευταίες εξελίξεις στο ζήτημα της 15χρονης στην Πάρο) και - ευτυχώς Παναγία μου! - μόνη της στο πλατό χωρίς κατινίστικες φωνές και σχόλια, ήταν μία καλή συντροφιά για το απόγευμα. Ελπίζω πως η Τατιάνα θα κρατήσει και καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν αυτό το ενημερωτικό (κατά κύριο λόγο) προφίλ στο "Μίλα" και δεν θα... εκτροχιαστεί με γελοίες lifestyle συνεντεύξεις και εκείνα τα - ο Θεός να τα κάνει! - σενάρια ζωής αλά Οικογενειακές Ιστορίες! Τελικά, αν και ήμουν επιφυλακτικός για το τι θα αντικρίσω στην πρεμιέρα της Τατιάνας, αποφάσισα να την ανταμείψω δικαίως με ένα 7,5/10! Γιατί θα μπορούσε να είναι και χειρότερα, σύμφωνα με αυτά που βλέπαμε πέρσι.

17:50 - ΦΜ Live!
Μετά το απογευματινό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, το αχτύπητο δίδυμο Φώτης Σεργουλόπουλος και Μαρία Μπακοδήμου, έσκασαν... μύτη στις οθόνες μας γεμάτοι χαρά και καλή διάθεση. Αφού
Keywords
Τυχαία Θέματα