Nτορέττα Παπαδημητρίου: «Toν Γιώργο (Aγγελόπουλο) τον θαυμάζω για πολλά πράγματα»

17:02 30/5/2018 - Πηγή: TVNea

Ενώ τα επαγγελματικά της Ντορέττας Παπαδημητρίου πηγαίνουν περίφημα, όσον αφορά στα προσωπικά της, τα media εδώ και μήνες τη θέλουν να έχει δεσμό με το νικητή του Survivor, Γιώργο Αγγελόπουλο. Παρ’ όλα αυτά και οι δυο τους το έχουν αρνηθεί. «Το θέμα το έχουμε συζητήσει πολλές φορές και το έχουμε εξαντλήσει. Τόσο εγώ όσο και ο Γιώργος έχουμε απαντήσει πως είμαστε φίλοι. Δεν νομίζω να έχουμε να πούμε κάτι περισσότερο», λέει στο "People".

Σέβομαι την απάντησή της, αλλά έχω την περιέργεια να μάθω τι ήταν αυτό που την ενέπνευσε στον Γιώργο, ώστε σε σύντομο διάστημα να τον αποκαλεί «φίλο» της.

«Ο Γιώργος είναι πολύ αξιόλογος άνθρωπος. Τον θαυμάζω για πολλά πράγματα που έχει καταφέρει πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το Survivor. Η σχέση μας είναι φιλική και έχει διατηρηθεί σε αυτά τα επίπεδα, διότι υπάρχει αλληλοεκτίμηση και σεβασμός». Το Σεπτέμβριο του 2017 μου είχε μιλήσει για εκείνη και ο ίδιος ο Ντάνος: «Την Ντορέττα τη γνώρισα φέτος το καλοκαίρι, που είχε έρθει με τους γιους της, την αδελφή της και τον κομμωτή Σπύρο Σαμοΐλη στη Σκιάθο. Μάλιστα, τους έκανα και μαθήματα θαλάσσιου σκι. Ήταν απλοί και όμορφοι άνθρωποι» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά. «Και εμένα μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση τότε. Όσο γνωριζόμαστε με τον Γιώργο και μιλάμε περισσότερο, επιβεβαιώνω την αρχική μου άποψη, πως πρόκειται για έναν αξιόλογο άνθρωπο» συμπληρώνει η Ντορέττα.

Αναρωτιέμαι αν της λείπει η συντροφικότητα και η ζεστασιά μιας σχέσης, καθώς, όπως ξεκαθαρίζει, είναι single αυτό τον καιρό. Είμαι ένα συντροφικό άτομο και όχι από τις γυναίκες που εστιάζουν αποκλειστικά στην καριέρα. Είναι όμορφο πράγμα να μοιράζεσαι την καθημερινότητά σου με κάποιον. Από την άλλη, είμαι σε μια ηλικία που είναι ξεκάθαρο μέσα μου το τι θέλω. Δεν είμαι διατεθειμένη να βρίσκομαι σε μια σχέση μόνο και μόνο για να είμαι με κάποιον».http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα