Nomads: Ακόμη και ανασχηματισμό να κάνει ο Τσίπρας δεν πρόκειται να διακόψουμε το πρόγραμμα

14:46 6/9/2017 - Πηγή: TVNea
Σαν τη βόμβα υδρογόνου του Κιμ Γιονγκ Ουν αντιμετωπίζουν στον ΑΝΤ1 το νέο ριάλιτι επιβίωσης «Nomads» που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο και θα μεταδίδεται ανελλιπώς κάθε βράδυ από Δευτέρα εως Παρασκευή από τις 21.00 εως τις 23.30 μέχρι τα Χριστούγεννα… Αφού σύμφωνα με τη φράση στελέχους του καναλιού «Ακόμη και ανασχηματισμό να κάνει ο Τσίπρας δεν πρόκειται να διακόψουμε το πρόγραμμα»!
Μάλιστα σε δεύτερη διευκρινιστική ερώτηση, «Αν αντί για ανασχηματισμό,
προκηρυχθούν εκλογές» μετά από παύση δευτερολέπτων και ένα συνοφρύωμα του τύπου wtf η απάντηση ήταν η ίδια: «Never»!
Είναι προφανές ότι το στέλεχος του καναλιού αστειευόταν… ωστόσο με την απάντηση και την έμφαση στο λόγο του έκανε φανερό ότι στον ΑΝΤ1 δεν αστειεύονται καθόλου με το συγκεκριμένο πρόγραμμα και έχουν ποντάρει τα πάντα στην επιτυχία του!
Την ίδια ώρα ακούγεται ότι ο διευθυντής προγράμματος του καναλιού Γιάννης Λάτσιος – κατά το κοινώς λεγόμενο, είναι στα κάγκελα! Κι αυτό διότι το casting δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη και στις 29 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της ομάδας των παικτών! Ενώ – ενδεικτικό του πόσο πιεστικοί είναι οι χρόνοι, οι τεχνικοί που αναχωρούν την ερχόμενη εβδομάδα έχουν ήδη εμβολιαστεί σύμφωνα με τις οδηγίες της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (για Μαλάρια, δηλαδή Ελονοσία, ηπατίτιδες κ.α).
Μάλιστα η ελληνική βερσιόν προέβλεπε και εμβολιασμό για την ηπατίτιδα Β σε όσους μετά από σχετική ερώτηση δήλωναν φαν του ασιατικού σεξ!.. με αποτέλεσμα τα συνεργεία να χωριστούν στους «εγκρατείς» (που θα κάνουν υπομονή) και στους ακράτητους (που θα γευθούν την περιπέτεια και τις εξωτικές γεύσεις της νοτιοανατολικής Ασίας)!

Πηγή:Enimerosi24http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα