«Nickelodeon Kid’s Choice Awards 2013»: Ζωντανά στη σκηνή ο Pitbull συναντά την Christina Aguilera και την Kesha

10:00 15/3/2013 - Πηγή: TVNea
Ο πολυτάλαντος διεθνούς φήμης σούπερ σταρ, Pitbull, συναντά την βραβευμένη με Grammy ερμηνεύτρια Christina Aguilera στην πρώτη live εμφάνιση τους και μαζί με την αγαπημένη ποπ τραγουδίστρια Ke$ha θα βάλουν φωτιά στη σκηνή το Σάββατο 23 Μαρτίου (NICKELODEON:
ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ, 15.15 ) .
Ο ασυγκράτητος Pitbull επιλέχθηκε να ερμηνεύσει το εκρηκτικό hit του «Feel This Moment» σε μια μουσική συνάντηση με την Aguilera και την ίδια στιγμή η Ke$ha θα μαγέψει τα παιδιά με το Billboard Top 10 κομμάτι της “C’Mon.”
Ζωντανά από το USC’s Galen Center, οι δύο καλλιτέχνες θα πλαισιώσουν τον παρουσιαστή της βραδιάς Josh Duhamel σε μια εκδήλωση όπου τα παιδιά είναι εκείνα που αποφασίζουν και τιμούν τους αγαπημένους τους σταρ από τον κόσμο του κινηματογράφου, της μουσικής, του αθλητισμού και της τηλεόρασης.
«Ανυπομονώ να παίξω για τα Kid’s Choice Awards», είπε ο Pitbull. «Θέλω να δω τις αντιδράσεις των fans στην πρώτη μου live εμφάνιση με την Christina Aguilera όπου θα ερμηνεύσουμε το «Feel This Moment». Θα είναι υπέροχα, DALE!!!»
«Τα Kids’ Choice αποτελούν πάντα τα πιο διασκεδαστικά βραβεία της χρονιάς» είπε η Kesha. «Ανυπομονώ να εμφανιστώ και να γιορτάσω μαζί με όλους τους θαυμαστές»!
Ο Pitbull αναδείχθηκε σε έναν παγκόσμιο superstar τόσο σε πωλήσεις όσο και στις εμφανίσεις του. Στο Μαϊάμι – όπου γεννήθηκε – προστέθηκε πρόσφατα σε μια μεγάλη και αυξανόμενη λίστα με επιτυχίες, με το πρώτο του τραγούδι που έγινε #1, «Give Me Everything».
Την ίδια στιγμή η παγκόσμια τουρνέ του είναι sold out στη Λατινική Αμερική, τον Καναδά και την Ευρώπη, πριν ακόμη το party μεταφερθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ιαπωνία και την Αυστραλία.
Η επιτυχία του Pitbull, «Don’t Stop The Party» είναι ήδη παγκόσμιο ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό hit και έχει συμπεριληφθεί στο νέο του album «Global Warming».
Είναι η πολυαναμενόμενη συνέχεια του «Planet Pit», το οποίο απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και έκανε τεράστια εμπορική επιτυχία με τις πωλήσεις να ξεπερνούν
τα 1.7 εκατομμύρια albums και τα 19 εκατομμύρια singles. Το «Don’t Stop The Party» έρχεται τη στιγμή που το single «Back In Time» βρίσκεται στα όρια των 2 εκατομμυρίων πωλήσεων, μια επιτυχία που χτύπησε την κορυφή των charts από την περιπέτεια – κωμωδία- ταινία δράσης «Men In Black 3».
Το νέο single του Pitbull, «Feel This Moment» featuring Christina Aguilera, αναμένεται να είναι μια ακόμη τεράστια παγκόσμια επιτυχία του σταρ!
Η παγκόσμια superstar Ke$ha κατέκτησε τον κόσμο με την κυκλοφορία του παρθενικού της album «Animal» το 2010, πουλώντας περισσότερα από 2.5 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο κερδίζοντας διπλά πλατινένιο ή πολύ πλατινένιο δίσκο σε 15 χώρες. Έχει κάνει εφτά διαδοχικά Top 10 hits μεταξύ των οποίων τέσσερα #1 singles με το «TiK ToK», το «Your Love Is My Drug», «We R Who We R» and the latest, «Die Young».
Η Kesha πρόσφατα κυκλοφόρησε το κομμάτι «C’Mon», το δεύτερο singleαπό το θρυλικό δεύτερο album της, «Warrior».
Η Kesha πρόσφατα ανακοίνωσε ότι το MTV θα προβάλει για πρώτη φορά το docu-series: «Kesha: My Crazy Beautiful Life».
Πέρσι, τα «2012 Kids’ Choice Awards» του nickelodeon, ήταν το Νο1 πρόγραμμα στην τηλεθέαση της καλωδιακής τηλεόρασης για την εβδομάδα 26 Μαρτίου – 1 Απριλίου 2012 με συνολικά 6.2 εκατομμύρια τηλεθεατές. Η γεμάτη με celebrities εκπομπή σημείωσε ρεκόρ ψήφων στην ιστορία του show — 223 εκατομμύρια (+11%, από το 2011).
Τα «2013 Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards» θα παρακολουθήσουν περισσότερα από 350 εκατομμύρια νοικοκυριά σε όλο τον κόσμο και θα μεταδοθούν σε περισσότερες από 25 γλώσσες. Μέσα σε λίγες ώρες από την έναρξή τους στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, το show θα μεταδίδεται διεθνώς δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά όλου του κόσμου να συντονιστούν με το τοπικό κανάλι Nickelodeon και να απολαύσουν το show πιο σύντομα από κάθε άλλη φορά.
Σε ορισμένες διεθνείς αγορές τα «2013 KCAs» έχουν συγκεκριμένες κατηγορίες βραβείων και υποψηφίων όπως: «Favorite Asian Act» and «Favorite UK TV Show».
Η ψηφοφορία για τα «2013 KCAs» μοιράζεται σε έξι ηπείρους και σε 16 τοπικά «εκλογικά σημεία», δίνοντας πρακτικά τη δυνατότητα σε όλα τα παιδιά του κόσμου να αποφασίσουν για το ποιος θα κερδίσει το βραβείο. Πέρσι, τα «2012 KCAs» σημείωσαν διπλάσια νούμερα τηλεθέασης συγκριτικά με την αντίστοιχη βραδιά του 2011 διεθνώς και το show ήταν #1 ανάμεσα στα παιδικά κανάλια σε σημαντικές διεθνείς αγορές, μεταξύ των οποίων η Αγγλία, η Ιταλία, η Ισπανία, το Mexico, η Σιγκαπούρη και πολλές ακόμη.
«Nickelodeon 26th Annual Kids’ Choice Award» ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 30/3 @15.15
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ: ΤΕΤΑΡΤΗ 3/4 @18.10 & ΚΥΡΙΑΚΗ 7/[email protected]
Keywords
nickelodeon, choice, pitbull, aguilera, kesha, aguilera, choice, pitbull, kesha, σκηνη, give me everything, top 10, josh duhamel, in time, tik tok, σταρ, live, εμφάνιση, ποπ, ελλαδα, σαββατο, hit, billboard, top, josh, duhamel, party, ιαπωνια, global, planet, pit, singles, single, time, men, black, love, warrior, mtv, crazy, beautiful, life, ψηφοφορία, mexico, award, κυριακη, νουμερα τηλεθεασης, εκλογες 2012, βουλευτικές εκλογές 2012, φωτια, τελη κυκλοφοριας 2013, ιταλια εκλογες, τηλεθεαση, χωρες, αυστραλια, εμπορικη, ισπανια, ιταλια, μουσικη, προγραμμα, σταρ, billboard, mtv, nickelodeon, αμερικη, βραδια, βρισκεται, δευτερο, δυνατοτητα, εγινε, ευκαιρια, ειπε, εκρηκτικο, εβδομαδα, εμφάνιση, εξι, επιτυχια, ερχεται, ευρωπη, ιδια, ηνωμενες πολιτειες, κωμωδια, παντα, ορια, παιδικα, παιδια, ποπ, πωλησεις, ρεκορ, σαββατο, συνεχεια, συντομα, σιγκαπουρη, σουπερ, τραγουδιστρια, φορα, ψηφοφορία, ωρες, αγορες, beautiful, black, crazy, duhamel, εμφανισεις, love, γλωσσες, hit, josh duhamel, josh, κομματι, κυριακη, mexico, party, series, singles, single, top 10, top
Τυχαία Θέματα