Mάθε τα πάντα, για το "Dancing on ice" ! Τι μας λέει ο Α. Κωστάλας;

15:46 8/10/2011 - Πηγή: TVNea
Τελικά ίσως το "Dancing on ice" να είναι το μοναδικό τηλεοπτικό πρόγραμμα που δεν μπαίνει στον... πάγο, αλλά χορεύει στον πάγο ! Ναι, την ώρα που άλλα φιλόδοξα προγράμματα μπαίνουν στον πάγο, ονόματα δεν λέμε τηλεοπτικές υπολήψεις δεν θίγουμε, το "Dancing on ice", ετοιμάζεται πυρετωδώς !

Οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 δουλεύουν με εντατικούς ρυθμούς το ολοκαίνουργιο κι άκρως φιλόδοξο σόου τους, το οποίο οφείλουμε να ομολογήσουμε πως έχει κερδίσει , ήδη , το ενδιαφέρον μας πριν καν βγει στον αέρα. Τόνοι μελάνης έχουν χυθεί όλο το καλοκαίρι
για το "Dancing"...Και η αλήθεια είναι, πως απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα και μετά την ακύρωση του "Just the two of us", θα είναι το μοναδικό γκλάμουρους πρόγραμμα, που θα έχουμε να δούμε από Νοέμβρη στους δέκτες μας διακαναλικά ! Καταραμένη κρίση... Ετσι, αυτή την εποχή όλα τα ζευγάρια του σόου έχουν ξεκινήσει εντατικές, εντατικότατες πρόβες προκειμένου να πάρουν τον αέρα των... παγοπέδιλων, αλλά και της... τούμπας, γιατί από... τούμπες, άλλο τίποτα ! Να σκεφτείτε πως το σόου ακόμα δεν έχει κάνει πρεμιέρα και ήδη έχουν... γκρεμοτσακιστεί πολλάκις, ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο Κώστας Φραγκολιάς, ο Θέμης Γεωργαντάς, αλλά δεν το βάζουν κάτω !

Και την ώρα που οι εγχώριοι σελέμπριτις τα αναμετριούνται με τον...
πάγο, οι υπεύθυνοι του καναλιού του Αμαρουσίου, φροντίζουν να κλείσουν τα ονόματα εκείνα που θέλουν να έχουν στην κριτική επιτροπή του σόου. Μάλιστα, όπως σας γράψαμε και σε πρωινή, σχετική ανάρτηση, τα ονόματα εκείνα που φαίνεται πως τελικά "κλειδώνουν" για κριτική επιτροπή, είναι ο Αλέξης Κωστάλας (πατινάζ άνευ Κωστάλα γίνεται ; δεν γίνεται), η Ελενα Παπαρίζου και ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Οπως καταλαβαίνετε, το κανάλι θέλει με τρέλα τον Αλέξη Κωστάλα γιατί έκαστος στο είδος του και ο Αλέξης Κωστάλας στον σχολιασμό του καλλιτεχνικού πατινάζ, την Ελενα Παπαρίζου πάλι την θέλουν γιατί είναι κάτι παραπάνω από... hot και η παρουσία της στο πρόγραμμα θα προκαλέσει μεγάλο ντόρο, ενώ ο Πέτρος Κωστόπουλος θεωρείται ιδανικός λόγω των καυστικών σχολίων του, του βιτριολικού του χιούμορ, αλλά και όχι μόνο...Τι εννοώ με το "όχι μόνο" ; Εννοώ πως οι Αντεννικοί θέλουν διακάως τον Πέτρο στην κριτική επιστροπή, γιατί πιστεύουν πως η χημεία του με την παρουσιάστρια του προγράμματος θα είναι μοναδική και... ασυναγώνιστη ! Πως είναι δε τόσο σίγουροι για το αποτέλεσμα; Μα χρέη παρουσιάστριας στο "Dancing on ice" θα δούμε να εκτελεί - με την καλή έννοια - η Τζένη Μπαλατσινού. Ετσι, πιστεύουν πως το γνωστό ζευγάρι θα λειτουργήσει άψογα στο πλατό και θα μας προσφέρει ένα απολαυστικό... πινγκ-πονγκ ατάκας, το οποίο σίγουρα δεν θα αφήσει ασυγκίνητη την AGB !

Εμείς, στο πλαίσιο αυτού του μικρού αφιερώματος που θελήσαμε να κάνουμε για το "Dancing", προσπαθήσαμε και τα καταφέραμε να μιλήσουμε με τον κύριο Κωστάλα και τα πράγματα που μας είπε, ήταν άκρως ενδιαφέροντα !

Φυσικά και η συζήτησή μας ξεκίνησε από το αν έχει υπογράψει για το "Dancing on ice", όπως ακούγεται...Οχι, ακ
Keywords
Τυχαία Θέματα