Kάνει πρεμιέρα απόψε στο STAR!

11:12 4/5/2018 - Πηγή: TVNea

Όταν το κλασικό συναντάει το σύγχρονο, το αποτέλεσμα είναι … φονικό!
"Lethal Weapon", η νέα σειρά, που είναι βασισμένη στην ομώνυμη εμπορική κινηματογραφική επιτυχία!

Η ιστορία του διαχρονικού, αστυνομικού δίδυμου Ριγκς και Μέρτοου, καθώς πολεμάνε το έγκλημα στο σύγχρονο Λος Άντζελες.

Μετά τη θλιβερή απώλεια της νεαρής του συζύγου και του αγέννητου παιδιού τους, ο ντετέκτιβ Μάρτιν Ριγκς μετακομίζει στην Καλιφόρνια για να κάνει εκεί ένα νέο ξεκίνημα. Γίνεται συνεργάτης του Ρότζερ Μέρτοου, ο οποίος έχει
μόλις επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά από μια σχεδόν θανατηφόρα καρδιακή προσβολή.

Οι δύο άντρες όμως από την πρώτη στιγμή έρχονται σε σύγκρουση καθώς ο ένας είναι παράτολμος και επιπόλαιος ενώ ο άλλος συνετός και ακολουθεί πάντα το γράμμα του Νόμου. Είναι σαφές από τη στιγμή που συναντιούνται, ότι η συνεργασία αυτή είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Αλλά κατά τη διάρκεια της πρώτης τους αποστολής, ο Ριγκς παρασύρει τον Μέρτοου σε ένα κυνηγητό σε αυτοκινητόδρομο και σε ανταλλαγή πυροβολισμών με εμπόρους ναρκωτικών και, παρά τις αρχικές διαμαρτυρίες του, ο παλαιότερος αστυνομικός αισθάνεται πιο ζωντανός από ποτέ!

Εν τω μεταξύ, ο Ριγκς καταλαβαίνει γιατί ο Μέρτοου είναι τόσο αποφασισμένος να επιστρέφει με ασφάλεια στο τέλος κάθε ημέρας σπίτι του - έχει μια οικογένεια και ένα νεογέννητο μωρό. Σύντομα ο Ριγκς συνειδητοποιεί ότι μπορεί να βρήκε κάτι σημαντικό, ένα κίνητρο για να ζήσει. Βρήκε ένα σωστό συνεργάτη και έναν καλό φίλο στον πρόσωπο του Μέρτοου. Ακόμη και ο Μέρτοου αρχίζει να σκέφτεται ότι αυτή η συνεργασία θα μπορούσε τελικά να έχει πολλά και καλά αποτελέσματα. Με την προϋπόθεση ότι ο Ριγκς, με την παρορμητικότητά του, δεν θα τους σκοτώσει πρώτα!

Πρεμιέρα απόψε στις 23:00 στο STAR και από την Τρίτη 8/5 καθημερινά στις 21:00!http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα