H 'κόρη' του Μπουλά στο 50-50 αποκαλύπτει

16:36 14/11/2011 - Πηγή: TVNea
Τους τελευταίους μήνες έχουν ακουστεί πολλά για το 50-50 και το ποιοι τελικά αποφάσισαν ή ανακοίνωσαν ότι δεν πρόκειται να συνεχιστεί. Με δηλώσεις της στην Πρωινή Μελέτη, η πρωταγωνίστρια του σήριαλ Δήμητρα Στογιάννη αποκάλυψε ότι οι ηθοποιοί της σειράς ειδοποιήθηκαν για την διακοπή του σήριαλ μόλις δύο ημέρες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα.           

«Το γύρισμα πήρε μια εβδομάδα παράταση. Κάναμε ό, τι χρειαζόταν για να ξεκινήσει επίσημα, λοιπόν, το γύρισμα το οποίο είχε προγραμματισθεί για ημέρα Δευτέρα. Και ημέρα Παρασκευή, δύο μέρες πριν, μας τηλεφώνησε η παραγωγός
για να μας πει ότι το σήριαλ δεν θα γίνει φέτος. Αν δεν κάνω λάθος, όλα δείχνουν ότι θα γίνει Νοέμβρη του 2012 (?)», δήλωσε.
Η ηθοποιός μίλησε για τις
δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλοι οι ηθοποιοί πλέον, κυρίως τις οικονομικές, και παραδέχθηκε ότι το οικονομικό κομμάτι είναι κάτι που η ίδια το κατέχει ελάχιστα.«Φοβάμαι ότι πάντα ήμουνα ευέλικτη με το οικονομικό θέμα. Σε γενικές γραμμές, δεν ξέρω να διαπραγματεύομαι οικονομικά και αφήνομαι να με ρίχνουν. Νομίζω ότι αυτό που φταίει τελικά είναι ότι η ψυχική μου ηρεμία είναι πολύ πιο σημαντική από τα 200 ή τα 300 ευρώ που θα πάρω περισσότερα έναν μήνα, με αποτέλεσμα να μη με νοιάζει», δήλωσε, τονίζοντας ότι ούτε έχει βγάλει χρήματα από αυτήν την δουλειά, ούτε θα γίνει ποτέ πλούσια.

Απάντησε μάλιστα και στο ενδεχόμενο να συμμετείχε σε ένα σόου όπως το Dancing on ice: «Εγώ γενικά προσέχω πάρα πολύ το σώμα μου. Γιατί η φωνή μας και το σώμα μας είναι το εργαλείο μας. Με αυτό δουλεύουμε. Ούτε σε μηχανή δεν ανεβαίνω και ο λόγος είναι αυτός».


Keywords
Αναζητήσεις
η κορη του μπουλα στο 50-50, 50-50 η κορη
Τυχαία Θέματα