H Ελένη Βαΐτσου στο Face2Face του tvnea: ''Όταν ερωτεύομαι δεν έχω καμιά σχέση με την Μελίνα στο Μπρούσκο''.

14:00 27/9/2015 - Πηγή: TVNea

Η Ελένη Βαΐτσου, λίγο πριν την πρεμιέρα του ''Μπρούσκο'', μιλά αποκλειστικά στο Face2Face του tvnea.com και αποκαλύπτει τι θα δούμε στον τρίτο κύκλο της σειράς, πως είναι όταν ερωτεύεται αλλά και αν προσέχει την εμφάνισή της.
-Πως σε πετυχαίνουμε σ’αυτή τη φάση της ζωής σου;Βρίσκομαι στην Αθήνα και κάνω καθημερινές πρόβες για τη θεατρική παράσταση "ο Κουλοχέρης του Σποκέιν" στο θέατρο
Olvio, περιμένοντας να ξεκινήσουμε πάλι τα γυρίσματα στην Κύπρο για τη σειρά. -Παρ’όλο που σπούδασες οικονομικά ασχολήθηκες με την υποκριτική. Γιατί έγινες ηθοποιός;Δεν είχα σκοπό να γίνω επαγγελματίας ηθοποιός, Το θέατρο ήταν το χόμπι μου γιατί ήξερα πόσο δύσκολο είναι να επιβιώσεις μέσα σε αυτό τον χώρο, πήγα βέβαια σε σχολή δραματική για να "πάρω πράγματα", αλλά έτυχε να μου γίνει η πρόταση για το ''Μπρούσκο'' την περίοδο που έψαχνα δουλειά πάνω στα οικονομικά και απλώς με πρόλαβαν. Τώρα ξέρω ότι θέλω να συνεχίσω να κάνω μόνο αυτό και να μπορώ να ζω μέσω αυτού του επαγγέλματος.
-Το ''Μπρούσκο'' είναι η πρώτη σου τηλεοπτική εμφάνιση. Είχες ενδοιασμούς όταν σου έγινε η πρόταση;Όχι. Την απόφαση την πήρα αμέσως. Ήθελα να το κάνω. Το μόνο που με προβλημάτισε για λίγο ήταν ότι έπρεπε να μετακομίσω στην Κύπρο και να παρατήσω ότι έκανα.

-Φέτος, η σειρά διανύει την Τρίτη της χρονιά. Μπορείς να μας αποκαλύψεις τι θα δούμε σε αυτόν τον κύκλο;Ο τρίτος κύκλος θα είναι μια έκπληξη και για μένα. Έχουμε πολλά νέα πρόσωπα σε καίριους ρόλους που κουβαλάνε την ιστορία τους και θα περιπλέξουν τις υπάρχουσες καταστάσεις ο καθένας με τον τρόπο του. Επικινδυνότητα και ίντριγκες, έρωτας, ζήλια, παρεξηγήσεις αλλά και πράγματα που δεν έχουμε δει στους δύο προηγούμενους κύκλους. Η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου έχει τον τρόπο να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών αλλά και των ηθοποιών. Ανυπομονώ να διαβάσω τα νέα επεισόδια!
-Πως έχεις καταφέρει να μην απασχολείς τα Μέσα με την προσωπική σου ζωή παρ’όλο που γνωρίζεις τεράστια επιτυχία;Απλώς δεν απαντάω σε προσωπικές ερωτήσεις.
-Θα ήθελες να κάνεις οικογένεια;Κάποια στιγμή μπορεί να θελήσω. Τώρα δε το σκέφτομαι καθόλου.
-Τι μπορεί να σε γοητεύσει/ξενερώσει σε έναν άνδρα;Μπορεί να με γοητεύσει το οτιδήποτε. Και μπορεί να με ξενερώσει επίσης το οτιδήποτε. Είναι μικρές λεπτομέρειες και διαφορετικά στοιχεία κάθε φορά.

-Πως είναι η Ελένη όταν ερωτεύεται;Πως είναι η Μελίνα στο Μπρούσκο; Καμιά σχέση!
-Είσαι από τα κορίτσια που προσέχουν την εμφάνισή τους;Στην καθημερινότητα μου όχι. Συνήθως κυκλοφορώ με φόρμες και μια κοτσίδα. Αλλά όταν θα βγω κάπου βράδυ θα βάλω σίγουρα ψηλοτάκουνα ακόμη και με πολύ απλό ντύσιμο και θα βαφτώ πολύ διακριτικά.
-Εκτός από το ''Μπρούσκο'' θα σε δούμε κάπου αλλού;Φέτος θα βρίσκομαι στην θεατρική παράσταση " ο Κουλοχέρης του Σποκέιν " του Mάρτιν Mακ Ντόνα στο θέατρο Olvio σε σκηνοθεσία Νίκου Χανιωτάκη.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα