Domenica #14 - 8 MAΪΟΥ 2011

19:15 8/5/2011 - Πηγή: TVNea

Στο Domenica #8 το θεωρήσαμε ως μελλοντική εξέλιξη των τηλεοπτικών πραγμάτων στην Ευρώπη, στο #14 μπορούμε και παρουσιάζουμε παραδείγματα. Στην Ισπανία και την Ιταλία δύο γνωστές αμερικανικές σειρές παίζουν με πραγματικά άπαιχτα στην Αμερική επεισόδια. Ποια σειρά είναι και γιατί το μοντέλο χαρακτηρίζεται κερδοφόρο. Πως αντιμετωπίζουν την πειρατεία? Ένα Ντοκιμαντέρ για την Eurovision, ποιο ήταν το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του διαγωνισμού και γιατί το
ανατολικό μπλοκ στις αρχές του . Το «uMan» στην Ιταλία και συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Πως η σαχλαμάρα αντιμετωπίζεται από τους πιο φιλελεύθερους τηλεκριτικούς. ΤΕΛΟΣ το μεγάλο θέμα είναι η σφοδρή επίθεση που ετοιμάζουν γνωστοί τηλεοπτικοί σταθμοί στο MEGA και στον δεύτερο κύκλο του MasterChef που ξεκινά προβολές το 2012.
Είναι εδώ επιμέλειας Mr. Sandman, χωρίς μανταλάκι με ένα κλικ στο ... Διάβασε Περισσότερα 

Το συνδρομητικό κανάλι FOX της Ισπανίας μεταδίδει δύο αμερικανικές τηλεοπτικές σειρές! Σπουδαίο πράγμα θα μου πείτε, το θέμα είναι ότι τα επεισόδια που προβάλλει δεν έχουν παίξει ακόμη στην Αμερική! Πρόκειται από την μία για το «Body of Proof» (περισσότερα για αυτή την σειρά στο Φράηντεϊζ) και από την άλλη για το «Family Guy». Στην περίπτωση του «Body of Proof» (El cuerpo del delito) η σειρά μεταδίδεται από το ABC και σήμερα έχει προβληθεί το έβδομο επεισόδιο στην Αμερική. Οι Ισπανοί τηλεθεατές και συνδρομητές του Digital+ μπορούν να απολαύσουν απόψε σε επανάληψη το δωδέκατο επεισόδιο που προβλήθηκε σε πρώτη ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ αποκλειστικότητα την Παρασκευή. Και δεν είναι η μόνη, στο «Family Guy» (Padre de Familia) κάθε Σάββατο απόγευμα προβάλλεται το επεισόδιο που θα παίξει την αμέσως επόμενη πρώτη φορά στην Αμερική. Η εταιρία διανομής μιλάει για ένα από τα πιο επιτυχημένα πειράματα στην ιστορία της συνδρομητικής τηλεόρασης και θεωρεί θέμα χρόνου την επέκταση των παγκόσμιων πρεμιέρων και σε άλλες παραγωγές και χώρες. Η τάση θέλει τις αμερικανικές παραγωγές πιο γρήγορα στην Ευρώπη. Μία από τις πολλές συνέπειες της πειρατείας και παράλληλα της πετυχημένης πορείας των παραγωγών σε καταστήματα όπως το itunes σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Ισπανία ακολουθεί το παράδειγμα της Μεγάλης Βρετανίας, όπου οι ταυτόχρονες μεταδόσεις ή οι μεταδόσεις με καθυστέρηση μίας ημέρας ή και ελάχιστων ωρών είναι πια διαδεδομένες προγραμματιστικά. Όσοι τώρα θα ψάξετε να βρείτε τα επεισόδια των παραπάνω σειρών σε πρώτη μετάδοση θα απογοητευτείτε. Η συνδρομητική εταιρία μεταδίδει τις παγκόσμιες πρώτες μόνο στα Ισπανικά, απενεργοποιεί τον αυθεντικό αγγλικό ήχο, ενώ δεν κάνει δεκτές αντιγραφές σε DVD-Recorder ή PVR (μέθοδος που αξιοποιεί και η Nova για αρκετές κινηματογραφικές παραγωγές). Μάλιστα όσες αντιγραφές βρήκαμε στο ίντερνετ ήταν είτε CAM (τραβηγμένη με κάμερα με πλάνο την τηλεοπτική εικόνα) ή σε ποιότητα βίντεο-ρεκόρντερ.
Ένα ντοκιμαντέρ για τις αλήθειες και τα σκάνδαλα της Eurovision κάνει τον γύρω της Ευρώπης.  Η εκπομπή γερμανικής παραγωγής φέρει τον τίτλο «The Secret History of Eurovision»
Keywords
Τυχαία Θέματα
Domenica #14 - 8 MAΪΟΥ 2011,Domenica #14 - 8 MAiou 2011