Nicole Scherzinger & Steve Jones οι παρουσιαστές του «X-Factor»

17:35 8/5/2011 - Πηγή: TVNea
Το ανακοίνωσε χτες βράδυ το FOXΚαι το μυστήριο λύθηκε! Σύμφωνα με επίσημο δελτίο τύπου, η αμερικανίδα τραγουδίστρια Nicole Scherzinger και o βρετανός παρουσιαστής Steve Jones θα είναι οι τελικοί παρουσιαστές του αμερικανικού «X-Factor». Προηγουμένως σε μία μίνι-συνέντευξη τύπου ο παραγωγός και κριτής Simon Cowell είχε δηλώσει πως είναι μεγάλη του χαρά και τιμή να υποδεχθεί το δίδυμο παρουσιαστών στο μεγάλο τάλεντ σόου.
Παράλληλα ο Simon Cowell έκανε και τις πρώτες δηλώσεις
για το τέταρτο μέλος της επιτροπής, σε ερώτηση των δημοσιογράφων για τις φήμες που θέλουν την Rihanna να κάθεται στο πάνελ, ο παραγωγός δήλωσε: «Υπάρχουν πάντα θέματα που πρέπει να λυθούν πριν από οποιαδήποτε ανακοίνωση, στο θέμα της Rihanna μπορώ να σας πω ότι ψάχνουμε για έναν κριτή με γνώση και ελεύθερο χρόνο».
Η Nicole Scherzinger ήταν παλαιότερο μέλος των Pussycat Dolls που διασπάστηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο. Όπως αναφέραμε και στην έκδοση του Φράηντεϊζ, η κριτική επιτροπή αποτελείται από τέσσερα μέλη, από τους οποίους έχουν επισημοποιηθεί οι L.A. Reid, Cheryl Cole και Simon Cowell. Το τέταρτο μέλος αναζητείται με την Rihanna, Mariah Carey και Paula Abdul να έχουν περάσει από δοκιμαστικά.
Keywords
Τυχαία Θέματα