Celine Dion: "Στην αρχή δεν ήθελα να τραγουδήσω το τραγούδι του Τιτανικού! Δεν μου άρεσε!" (Video)

18:46 11/11/2013 - Πηγή: TVNea
Καλεσμένη της εκπομπής "The Jonathan Ross Show" του δημοσιογράφου Jonathan Ross στο βρετανικό κανάλι ITV βρέθηκε η παγκοσμίου φήμης καλλίφωνη τραγουδίστρια Celine Dion, για την προώθηση του νέου της άλμπουμ με τίτλο "Loved me back to life".

Η Καναδή τραγουδίστρια μίλησε για την καθημερινότητά της με τον επί 19 χρόνια σύζυγό της, τις εμπειρίες της από τη νίκη της στη Eurovision
του 1988 και τα νέα τραγούδια του ολοκαίνουριου αγγλόφωνου δίσκου της που κυκλοφορεί εδώ και μία εβδομάδα σε όλο τον κόσμο.

Παράλληλα, η Celine Dion δε δίστασε να προβεί σε μία αξιοπερίεργη δήλωση-αποκάλυψη, προκαλώντας το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. "Δεν ήθελα στην αρχή να τραγουδήσω το 'My Heart Will Go On'. Δεν μου άρεσε!" ανέφερε η 45χρονη τραγουδίστρια, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Όταν στη συνέχεια ξεκαθάρισε την κατάσταση, πρόσθεσε πως ήδη είχε κάνει ένα επιτυχημένο soundtrack ταινίας και πως της φαινόταν υπερβολικό να το ξανακάνει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, ο σύζυγος και παραγωγός της Rene Angelil, της ζήτησε - ευτυχώς! - να το ηχογραφήσουν πρώτα σε ένα demo και έκτοτε το κομμάτι έχει ερμηνευθεί από την ίδια χιλιάδες φορές!

Μάλιστα, η Celine Dion φτάνει στο σημείο να παραδεχθεί πως υπήρξαν και στιγμές που βαριόταν να τραγουδήσει ξανά live το εν λόγω κομμάτι, ενώ με το καταπληκτικό της χιούμορ ζήτησε ως... χάρη από τον κόσμο να μην το παίζουν συνέχεια στα ραδιόφωνα, όταν η ίδια πεθάνει!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ, ΕΔΩ:
Keywords
Τυχαία Θέματα