Ελένη Τσολάκη: Η αλήθεια για τη «σχέση» της & η νέα της εκπομπή!

17:19 11/11/2013 - Πηγή: TVNea
Ερωτευμένη με γνωστό επιχειρηματία είναι, σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα, η Ελένη Τσολάκη.Ο άνδρας που φέρεται να είναι ο νέος της σύντροφος ονομάζεται Μιχάλης Αντιώτης και είναι ιδιοκτήτης επιχείρησης αλουμινίων με έδρα τα βόρεια προάστεια της Αθήνας.

Ωστόσο, η αλήθεια φαίνεται πως είναι ελαφρώς διαφορετική: «Αυτό που γράφτηκε έχει μια βάση, όμως είναι κάπως υπερβολικό. Η Ελένη όντως γνωρίζει τον Μιχάλη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί κανείς να μιλήσει, προς το παρόν τουλάχιστον, για σχέση. Όλα
είναι ακόμη σε πολύ πρώιμο στάδιο. Οι δυο τους έχουν απλώς βγει κάποιες φορές μαζί έξω», λέει πηγή του Yupiii, και συνεχίζει: «Είναι μία γνωριμία στην αρχική της φάση και κανείς δεν γνωρίζει πώς θα εξελιχθεί. Άλλωστε η Ελένη δε θέλει να δίνει δικαιώματα για την προσωπική της ζωή, ούτε να εκτίθεται μέσα από δημοσιεύματα που υπερβάλλουν στις πληροφορίες τους».

Παράλληλα, αυτήν περίοδο, η Ελένη Τσολάκη είναι αφοσιωμένη στο πρωινό ραδιοφωνικό μαγκαζίνο που παρουσιάζει με τον Μάκη Πουνέντη και τη Μαρία Φραγκάκη στον «Λάμψη 92,3» (7.00-10.00), ενώ από τον επόμενο μήνα θα ξεκινήσει η προετοιμασία και η στελέχωση της νέας εκπομπής της στον Alpha. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Yupiii, «η εκπομπή θα παίρνει την σκυτάλη από το "Μες την καλή χαρά", στην μεσημβρινή ζώνη του Alpha και θα είναι ένα ψυχαγωγικού χαρακτήρα στοχεύοντας, φυσικά, στο νεανικό κοινό».

Η πρεμιέρα της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη, «αναμένεται να γίνει τον Ιανουάριο του 2014», όπως λέει στο Yupiii άνρθωπος απο το κανάλι της Κάντζας.

yupiii.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα