ANT1: Τα σχέδια, οι επαφές, και η ανατροπή με τη Δούκισσα...

14:55 1/6/2018 - Πηγή: TVNea

Στον ΑΝΤ1 ετοιμάζονται για το καλοκαιρινό πρόγραμμα που θα ξεκινά από τις 7 το πρωί, με μια τριπλέτα ζευγαριών της ενημέρωσης, δηλαδή την Μπάγια Αντωνοπούλου και τον Ντίνο Σιωμόπουλο, την Στεφανία Μουρελάτου και τον Δημήτρη Κοτταρίδη, και ,τέλος, τον Νίκο Ρογκάκο με την Χρύσα Φώσκολου. Στις 10.00 και ως τις 12.00, η σκυτάλη θα περνά στην ψυχαγωγία, όπου εδώ στην παρουσίαση θα δούμε τη Μαντώ Γαστεράτου με τον Νίκο Αναδιώτη, ενώ ακούγεται και το όνομα της Νικολέττας Ράλλη. Πρόταση έγινε και στον Κώστα Τσουρό από το «Πρωινό» όμως δεν
υπήρξε συμφωνία. Στην παρέα θα βρίσκεται και ο Γιάννης Δρυμωνάκος.

Το παιχνίδι, «Το ταίρι ξέρει», που θα παρουσιάζει ο Τόνι Σφήνος θα προβάλλεται στην prime time ζώνη και θα είναι δίωρης διάρκειας ενώ πολύ σύντομα θα ξεκινήσει και η τουρκική σειρά Κadin («Γυναικα») που προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία από το τουρκικό FOX TV. Στο μεταξύ, ραντεβού με το κανάλι είχε και ο Νίκος Μουτσινάς , ο οποίος συζητά όχι για κάποια εκπομπή αλλά προκειμένου να πρωταγωνιστήσει σε κάποια από τις σειρές που θα προβληθούν στον σταθμό τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Σε ό,τι αφορά στη Δούκισσα Νομικού, η αλήθεια είναι ότι της έγινε πρόταση για εκπομπή το Σαββατοκύριακο, δεν έγινε αποδεκτή όμως με ενθουσιασμό από την ίδια, καθώς επιθυμεί τα Σαββατοκύριακα να είναι με την οικογένειά της. Κατά συνέπεια αναζητείται project για ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά του ΑΝΤ1 και ένα από τα πλέον καλά παιδιά του τηλεοπτικού χώρου. Και φυσικά αναζητείται και πρόσωπο για την παρουσίαση της εκπομπής του Σαββατοκύριακου από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Βέβαια, δεν αποκλείεται, η ομάδα της καλοκαιρινής Lifestyle εκπομπής (Γαστεράτου, Αναδιώτης, Δρυμωνάκος και ίσως και η Νικολέτα Ράλλη) , να καταφέρουν να περάσουν το θερινό crash test να συνεχίσουν πλέον τα ... Σαββατοκύριακα! Είναι κι αυτό μια πιθανότητα, καθώς ο Νίκος Κοκλώνης , που έκανε συζητήσεις, κοιτά όλο και πιο έντονα προς το Epsilon.

Κλεοπάτρα Πατλάκη(Yupiii)http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα