4 παράγοντες ευνόησαν τη μεγάλη άνοδο της Ναταλίας!

18:46 22/3/2014 - Πηγή: TVNea
Η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Ant1 ξεκίνησε πολύ αδύναμα,στη συνέχεια όμως το βρήκε
και τα νούμερα τηλεθέασης ανέβηκαν.Τέσσερις παράγοντες για μένα είναι αυτοί που ευνόησαν την αύξηση της εκπομπής.

Αρχικά σίγουρα πολύ σημαντικό ρόλο παίζει το lead in που παίρνει εκπομπή.Το ¨The Voice¨ σκίζει και ειδικά τα τελευταία τέταρτα.Έτσι βλέποντας το πετυχημένο talent show στη συνέχεια μπορείς να απολαύσεις και ένα talk show.

Συνεχίζω με κάτι άλλο.Η εκπομπή ξεκίνησε με πολλές ελπίδες και υποσχέσεις.Το trailer,οι
δηλώσεις της Ναταλίας και το ¨όλο¨ κλίμα από τις άλλες εκπομπές και τα sites,blogs μας προδιέθετε για μία εντελώς ανατρεπτική εκπομπή που όμοια δεν θα έχουμε δει ξανά.Ή εκπομπή όμως ξεκίνησε και απογοητευτήκαμε.Αν από την αρχή έλεγαν ότι απλά θα δούμε ένα talk show που θα κρατά απλά μια καλή παρέα το αποτέλεσμα θα μας ικανοποιούσε αρκετά.Αυτό φαίνεται πως σκέφτηκε η ομάδα της εκπομπής και μετά από 5 περίπου επεισόδια σταμάτησαν να μας υπενθυμίζουν περί αγριότητας και ανατρεπτικότητας.Αυτό βοήθησε πολύ την εκπομπή.

Συνεχίζω με το γεγονός ότι η ίδια η Ναταλία έχει βελτιωθεί.Της έφυγε το άγχος και χαλάρωσε αρκετά.Άρχισε να κάνει πιο σκληρές ερωτήσεις και μία συνέντευξη με καλύτερη ροή.Να σημειωθεί ακόμα ότι ο απέραντος αυτοσαρκασμός της είναι πολύς θετικός.

Κλείνω με το ότι έχουν γίνει έξυπνες επιλογές καλεσμένων.Οι τηλεκριτικοί,η Άσπα Τσίνα,οι πρωταγωνιστές της Sirina και τα χρυσά κορίτσια της δεκαετίας του 90 που είδαμε χθες στους δέκτες μας έκαναν τη διαφορά.Άνθρώπους που δεν βλέπουμε συχνά,να συζητούν μαζικά και ανοιχτά.Ο κόσμος βαριέται να δει για άλλη μία φορά τους ίδιους ανθρώπους να λένε για τα ίδια πράγματα και να κάνουν 20 εμφανίσεις το χρόνο.

Εν κατακλείδι,να πούμε πως η Ναταλία πρέπει να συνεχίσει αυτή την καλή πορεία.Η εκπομπή συνεχίζει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν όπως μάθαμε πρόσφατα και έτσι χρειάζεται πολλή δουλειά το καλοκαίρι,ώστε να ανέβει η εκπομπή ακόμα περισσότερο.

Υ.Γ Να προτείνω να έχει η Ναταλία σε μία από τις επόμενες εκπομπές το Γιάννη Λάτσιο και τη Κατερίνα Γγαγκάκη μαζί.Θα είχε πολύ ενδιαφέρον αυτή η συζήτηση
Keywords
Τυχαία Θέματα