Στ. Κραουνάκης: "Το 'Ποτάμι' μου φαίνεται σαν τρολιά! Νομίζω πως θα βγει ο Σταύρος και θα πει πως έκανε πλάκα!"

17:16 22/3/2014 - Πηγή: TVNea
Καταπέλτης προς τη δημιουργία και τους σκοπούς της πολιτικής κίνησης του Σταύρου Θεοδωράκη είναι ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης, Σταμάτης Κραουνάκης.

Ο 58χρονος καλλιτέχνης μίλησε σε πρόσφατη συνέντεξή του όχι και με τα καλύτερα λόγια για το αριστερών φρονημάτων κίνημα του γνωστού δημοσιογράφου, χαρακτηρίζοντάς το ως... τρολιά!

"Αυτό δεν είναι ένα κόμμα το οποίο προέρχεται από αθώους ανθρώπους. Είναι σαφές τι είναι “Το Ποτάμι”. Ακολουθώ μια τακτική και δεν θέλω να μιλάω και να διαφημίζω ανακυκλώνοντας γνώμες για πράγματα που θεωρώ ύποπτα. Εμένα “Το Ποτάμι” μου
φαίνεται σαν τρολιά και νομίζω θα βγει μια μέρα ο Σταύρος και θα μας πει.. παιδιά σας έκανα πλάκα." αναφέρει μεταξύ άλλων ο Σταμάτης Κραουνάκης.
Παράλληλα, ο επιτυχημένος συνθέτης δε διστάζει να κάνει τον παραλληλισμό του και με το καταρρέον ΠΑΣΟΚ, λέγοντας: "Σίγουρα θα έβρισκε τρόπο το βαθύ Σημιτικό ΠΑΣΟΚ επειδή έχει πολλές παραφυάδες να βάλει τρικλοποδιές στη φόρα του Σύριζα. Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να πέφτει στους ψηφοφόρους αλλά αυτοί οι ψηφοφόροι κάπου πάνε και δεν μιλάω για τους διεφθαρμένους πολιτικούς μιλάω για τον απελπισμένο κόσμο που κάπου θα κινηθεί. Πιστεύω ότι πολύ γρήγορα θα έχουμε ριζική αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό και καινούργιες εικόνες όσον αφορά όλα τα πολιτικά κόμματα".

#ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 24/03 ΜΟΝΟ ΣΤΟ TVNEA! Ο ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ "LET'S TALK" ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ! ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΑ; ΠΩΣ ΤΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ "ΚΑΤΩ ΠΑΡΤΑΛΙ" ΚΑΙ ΤΟ "ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ";
Keywords
Τυχαία Θέματα