30/8 στις 13:45 την κλήρωση των ομίλων της διοργάνωσης του Europa League ζωντανά από τον ΑΝΤ1.

17:15 29/8/2013 - Πηγή: TVNea
Ο ΑΝΤ1 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ, ΜΗ ΣΥΝΔΡΟΜHΤΙΚΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΤΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ EUROPA LEAGUE ΕΩΣ ΤΟ 2015.

Μην χάσετε την Παρασκευή 30 Αυγούστου στις 13:45 την κλήρωση των ομίλων της διοργάνωσης του Europa League
ζωντανά από τον ΑΝΤ1.

Ο Ιάκωβος Φιλιππούσης και ο Μιχάλης Τσώχος θα μεταφέρουν λεπτό προς λεπτό από το Μόντε Κάρλο τη διαδικασία της κλήρωσης. Ταυτόχρονα στην εκπομπή Europa League Live με τον Κυριάκο Καψή ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Χουμπ Στέφενς αναλύει το προφίλ των αντιπάλων του ΠΑΟΚ και σχολιάζει το αποτέλεσμα της κλήρωσης.

Τη πρόκριση του στην φάση των Ομίλων της διοργάνωσης θα διεκδικήσει και ο Ατρόμητος που θα αγωνιστεί αύριο με την ολλανδική Άλκμααρ με στόχο να ανατρέψει το εις βάρος του 3-1 του πρώτου αγώνα.
Ο ΑΝΤ1 μετά την επιτυχημένη συνεργασία του με την UEFA την τριετία 2009-2012, είναι το μόνο ιδιωτικό, μη συνδρομητικό δίκτυο στην Ελλάδα, που θα προβάλλει τις αναμετρήσεις του Europa League έως το 2015. Έτσι, συνεχίζει δυναμικά τις μεταδόσεις των αγώνων της διοργάνωσης κι αυτή τη σεζόν.

Οι μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές μάχες των ελληνικών ομάδων, αλλά και των κορυφαίων Ευρωπαϊκών στο Europa League, σας δίνουν ραντεβού κι αυτή τη σεζόν στον ΑΝΤ1.
Keywords
Τυχαία Θέματα