Ραδιοφωνικές εξελίξεις...

17:00 29/8/2013 - Πηγή: TVNea
Ενδιαφέρον θα παρουσιάσει ο Σεπτέμβριος εκτός από τα τηλεοπτικά και για τα ραδιοφωνικά δρώμενα.Σε πολλούς σταθμούς τα πράγματα αλλάζουν αρκετά...

ΡΥΘΜΟΣ 94,9 - Εκτός από το πρωινό ο Νίκος Παπαδάκης!

Σύμφωνα με πληροφορίες του MME Today, εκτός ΡΥΘΜΟΥ 94,9 μένει ο Νίκος Παπαδάκης. Αυτό που μένει να δούμε είναι αν θα συνεχίσει η Κατερίνα Ζαρίφη στην πρωινή ζώνη του σταθμού και με ποιον θα λέει την πρώτη καλημέρα! Ακούγεται έντονα το όνομα του Ευθύμη Ζησάκη («Π.Ε.Δ.Ε.Σ.») για το
πρωινό του σταθμού.
ΛΑΜΨΗ 92,3 - Αλλαγές στο πρωινό ετοιμάζει ο Μάκης!

Το πολύ πετυχημένο πρωινό του ΛΑΜΨΗ 92,3 με τον Μάκη Πουνέντη, την Μαρία Ηλιάκη και την Μαρία Μπεκατώρου δε θα συνεχίσει τη νέα σεζόν. Τα κορίτσια του Μάκη δε θα είναι δίπλα του ωστόσο έχουν κλειδώσει οι γυναικείες παρουσίες που θα έχει στην πρωινή του εκπομπή.Φαβορί,όπως πρώτο σας ενημέρωσε το tvnea είναι η Μαίρη Συνατσάκη.Επίσης η Αννίτα Πάνια προβλέπεται να πάρει εκπομπή.
89,8 ΔΡΟΜΟΣ - Χωρίς Περρή και Παπαβασιλείου το πρωινό! Την τελευταία καλημέρα της πρωινής εκπομπής του 89,8 ΔΡΟΜΟΣ από τον Βαγγέλη Περρή και την Έλενα Παπαβασιλείου την ακούσαμε στα τέλη Ιουλίου. Το επόμενο πρωινό του σταθμού είναι έτοιμο,ωστόσο επίσημα δεν έχει διαρεύσει κάτι.

ΡΥΘΜΟΣ 94,9 - Εκτός ο Νίκος Μάρκογλου! Σύμφωνα με πληροφορίες του MME Today, ο Νίκος Μάρκογλου που έκανε για χρόνια το TOP 20 στον ΡΥΘΜΟ 94,9 δε θα είναι στο σταθμό την επόμενη σεζόν και είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με άλλο ελληνικό ραδιόφωνο. Πολύ σύντομα θα ενημερωθείτε για τη νέα του ραδιοφωνική στέγη.

GALAXY 92 - Αποχώρησε το πρωινό με την Κατερίνα και τον Δημήτρη!Εκτός GALAXY θα είναι από την επόμενη σεζόν η Κατερίνα Αθανασίου και ο Δημήτρης Ψεματίκας. Σύμφωνα με πληροφορίες το δίδυμο είναι πολύ κοντά σε νέα συνεργασία.Μέσα στην εβδομάδα μπορεί να ξέρουμε,ωστόσο ενδιαφέρον θα έχει και τι θα βάλει στην πρωινή ζώνη ο Galaxy.

SFERA 102,2 - Η Γιώτα Τσιμπρικίδου στον SFERA!
Η Γιώτα Τσιμπρικίδου αποχώρησε από τον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ και την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στον SFERA 102,2.Θα αναλαμβάνει το marketing του σταθμού και δε θα παρουσιάζει κάποια εκπομπή.
Keywords
Τυχαία Θέματα