Ζυμώσεις Πάγκαλου για την πολιτική του πλατφόρμα

Με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ συναντήθηκε ο Θ. Πάγκαλος, ενόψει και των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ.

Αντικείμενο συζήτησης του κ. Πάγκαλου με τους βουλευτές ήταν το κείμενο πολιτικού προβληματισμού που συνέταξε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Το αρχικό κείμενο συμπληρώθηκε με παρατηρήσεις και θέσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ, μελών του Εθνικού Συμβουλίου και της Νεολαίας του κόμματος, ενώ ορισμένες

θέσεις του υποστηρίζονται και από τους λεγόμενους «Νέους Μεταρρυθμιστές», μια ομάδα από τη νεώτερη γενιά των στελεχών του ΠΑΣΟΚ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Πάγκαλος θα λάβει θέση στις εσωκομματικές εκλογές αφού προηγουμένως ενημερωθεί για την πολιτική πλατφόρμα κάθε υποψηφίου.

Συνεργάτες του αντιπροέδρου της κυβέρνησης επισημαίνουν ότι ο κ. Πάγκαλος «έχει εκφράσει επανειλημμένα τη θέση ότι πρέπει να προηγείται πολιτική διαδικασία παρουσίασης θέσεων και να έπεται η εκλογή προσώπων στα όργανα του Κινήματος».

Πάντως, ο κ. Πάγκαλος διαψεύδει ότι θα προτείνει για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας, Γιάννη Ραγκούση.

«Η συζήτηση είχε καθαρά πολιτικό χαρακτήρα και οι συμμετέχοντες συζήτησαν μεν τις προοπτικές του ΠΑΣΟΚ, χωρίς όμως να εισέλθουν σε συζήτηση για πρόσωπα που θα διεκδικήσουν την προεδρεία του Κινήματος» δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης η Αικατερίνη Περλεπέ-Σηφουνάκη.

Στη συνάντηση με τον κ. Πάγκαλο συμμετείχαν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Μανώλης Μπετενιώτης, καθώς και οι βουλευτές Ντ. Βρεττός, Σ. Εμινίδης, Ηλ. Καρανίκας, Κατερίνα Περλεπέ, Μαρία Θεοχάρη, Συμεών Κεδίκογλου, Π. Ασπραδάκης, και Αχμέτ Χατζή Οσμάν.

Keywords
Τυχαία Θέματα