Υπουργός αποκοιμήθηκε την ώρα που μιλούσε ο πρόεδρος της χώρας

21:36 9/5/2013 - Πηγή: NewsBomb

Πολιτικό σκάνδαλο ξέσπασε στην Τσεχία όταν ο υπουργός Εξωτερικών αλλά και ο υπουργός Οικονομικών κοιμήθηκαν στο Κοινοβούλιο, τη στιγμή που στο βήμα βρισκόταν ο πρόεδρος της χώρας, Μίλος Ζέμαν.

Μάλιστα, η κάμερα κατέγραψε τους υπόλοιπους βουλευτές να γράφουν μηνύματα στα κινητά τους τηλέφωνα. «Αν θέλετε κάποιον αξιωματούχο να υπογράφει χαρτιά χωρίς να τα διαβάζει, θα τρώει καλά και θα τον παίρνει ο ύπνος, τότε πρέπει να εκλέξετε κάποιον άλλον», ανέφερε στην ομιλία του ο πρόεδρος της Τσεχίας, κοιτάζοντας ταυτόχρονα πίσω του, όπου βρίσκονταν οι δύο... νυσταγμένοι

υπουργοί.

Συγκεκριμένα ώρα που ο Τσέχος ηγέτης μιλούσε για τους στόχους και τα προβλήματα της τσεχικής εξωτερικής πολιτικής, ο 75χρονος ΥΠΕΞ- ο οποίος καθόταν πίσω του στα έδρανα του Κοινοβουλίου κοιμόταν και δεν άκουσε όταν ο Ζέμαν εκφράστηκε με δυσαρέσκεια προς το άτομο του, σχετικά με το διορισμό νέων πρεσβευτών.

Όταν δεν παρατήρησε καμία αντίδραση, ο πρόεδρος αναγκάστηκε να γυρίσει προς το μέρος του και να τον ξυπνήσει με ένα χαμόγελο αμηχανίας. Ο Κάρελ Σβάρτσενμπεργκ δεν παρέλειψε να απαντήσει και είπε ότι στην πραγματικότητα δεν κοιμόταν, αλλά απλά "αποφάσισε να ξεκουραστεί λιγάκι".

Keywords
Τυχαία Θέματα