Ξεκίνησε την αντεπίθεση ο Ολυμπιακός!

23:02 1/2/2012 - Πηγή: NewsBomb

Το πρώτο βήμα έγινε, ο Ολυμπιακός κατατρόπωσε την Εφές Αναντόλου με 83-65 και ξεκίνησε την αντεπίθεσή του για την πρόκριση στους «8» της Ευρωλίγκας, όπως ακριβώς είχε δηλώσει και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς…

Οι Κώστας Σλούκας (15 πόντους) και Βασίλης Σπανούλης (18 πόντους) ήταν οι κορυφαίοι για την ομάδα του Πειραιά, που πήρε… φωτιά στο τελευταίο δεκάλεπτο ξεσπώντας πάνω στο συγκρότημα του Ουφούκ Σαρίτσα.

Γνωρίζοντας

πως χρειάζεται μόνο νίκη στο σημερινό (01/02) παιχνίδι, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυναμικά και με ηγέτες τους Βασίλη Σπανούλη και Τζόι Ντόρσεϊ κατάφερε να πάρει εξ αρχής το προβάδισμα. Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν να παίζουν πιεστική άμυνα και κατάφεραν να σταματήσουν τα ατού των Τούρκων, καθώς οι Σάσα Βούγιασιτς και Ντούσκο Σαβάνοβιτς δεν είχαν φανεί στο επιθετικό παιχνίδι της Εφές. Αυτό είχε εξάλλου ως αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να μείνουν σε χαμηλά επίπεδα σκοραρίσματος. Έτσι το πρώτο δεκάλεπτο, ολοκληρώθηκε με την ομάδα του Πειραιά να προηγείται με 20-12 και να έχει επιβάλει από νωρίς τον ρυθμό της.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα