Ξεκίνησε η δίκη της νεαρής δασκάλας που αποπλάνησε 14χρονο

Η 28χρονη παντρεμένη καθηγήτρια μαθηματικών που κατηγορήθηκε για σεξουαλικές σχέσης ανήλικου μαθητής της, οδηγήθηκε σήμερα 28/2 στα δικαστήρια έχοντας στο πλευρό της το σύζυγό της, που δείχνει ότι τη στηρίζει απόλυτα.


Η Αλίσια Γκρέι κρατήθηκε στη φυλακή μετά από ένταλμα σύλληψής της που της χρεώνει δύο κατηγορίες, του σοδομισμού και της σεξουαλικής κακοποίησης σε σπουδαστή ηλικίας 14 χρονών.

Η δασκάλα που εργαζόταν στο MGM High School, αφέθηκε ελεύθερη δύο ώρες αργότερα μετά από εγγύηση που κατέθεσε, ωστόσο καλείται να παραστεί στο δικαστήριο τον ερχόμενο Μάρτιο.

Ήδη οι πράξεις της άτακτης δασκάλας έχουν κυκλοφορήσει σε κινητά τηλέφωνα και ιστοσελίδες με τους πρώην πλέον μαθητές της να δηλώνουν ότι έχουν σοκαριστεί και μόνο από τις καταγγελίες εις βάρος της.

Από τη Δευτέρα 25/2, οπότε και έγινε γνωστό το περιστατικό ο διευθυντής του σχολείου αφαίρεσε το βιογραφικό της δασκάλας και την απέλυσε.
Η Γκρέι είχε αποφοιτήσει από το σχολείο Mary G Μοντγκόμερι και στη συνέχεια σπούδασε μαθηματικά παίρνοντας το πτυχίο της από το Πανεπιστήμιο του Mobile το Μάιο του 2007, αναφέρει το koolnews. Εν συνεχεία, έλαβε μεταπτυχιακό δίπλωμα στα παιδαγωγικά από το Nova Southeastern University το Μάιο του 2011 και τέλος άρχισε να διδάσκει στο Γυμνάσιο Mobile της Αλαμπάμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα