«Βρώμικος» και «ταραγμένος» ο δολοφόνος-πορνοστάρ

12:38 5/6/2012 - Πηγή: NewsBomb

Κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και βεβήλωση νεκρού θα απαγγελθούν στον Λούκα Ρόκο Μανιοτά, ο οποίος θα παρουσιαστεί ενώπιον δικαστηρίου του Βερολίνου.

Ο 29χρονος Καναδός συνελήφθη τη Δευτέρα για τη δολοφονία με παγοκόφτη και τον τεμαχισμό του φίλου του, Τζουν Λιν.

Η διαδικασία έκδοσής του στον Καναδά αναμένεται να διαρκέσει αρκετές ημέρες, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της εισαγγελίας του Βερολίνου. Την ίδια ώρα, η καναδική δικαιοσύνη

ετοιμάζει το ένταλμα έκδοσής του, το οποίο θα στείλει το συντομότερο δυνατόν στο Βερολίνο μαζί με έγγραφα που περιέχουν αποδεικτικά στοιχεία.

Ο Μανιοτά, που δηλώνει αμφιφυλόφιλος και εργαζόταν ως μοντέλο και σε ταινίες πορνό, εγκατέλειψε τον Καναδά με πτήση της Air Transat με προορισμό το Παρίσι. Δύο επιβάτες που κάθονταν στις διπλανές θέσεις στο αεροσκάφος τον περιγράφουν ως «βρώμικο» και «ταραγμένο».

Οι δύο άντρες επικοινώνησαν με την αστυνομία μόλις αντιλήφθηκαν από τα δελτία ειδήσεων ποιος ήταν ο συνεπιβάτης τους.

Όπως δήλωσαν ο Μανιοτά ήταν πολύ ταραγμένος στη διάρκεια της πτήσης και ορισμένες στιγμές έκρυβε το πρόσωπό του στα χέρια του.

«Κάποια στιγμή εξαφανίστηκε και όταν ρώτησα την αεροσυνοδό μου είπε πως βρίσκεται στο βάθος του αεροσκάφους και δεν αισθάνεται καλά. Επιστρέφοντας είδα πως ήταν έτοιμος να κλάψει», τόνισε ο ένας από τους δύο άντρες που δεν θέλησαν να αποκαλυφθούν τα ονόματά τους.

Επίσης, περιέγραψαν τον Μανιοτά ως «αρκετά ψηλό, αδύνατο, με ερμαφρόδιτη εμφάνιση και αρκετά βρώμικο».

«Όταν πέρασε δίπλα μου με ακούμπησε και αισθάνθηκα αηδία, μύριζε άσχημα, σαν να μην είχε πλυθεί. Ήταν απωθητικό», προσέθεσε ο ένας από τους δύο.

Διαβάστε επίσης:

Τα πολλά πρόσωπα του δολοφόνου-πορνοστάρ

Συνελήφθη ο δολοφόνος-πορνοστάρ

Keywords
Τυχαία Θέματα