Βραζιλία-Μουντιάλ 2014: Η πορεία της Ελλάδας (photos+videos)

Θυμηθείτε μέσα από το Onsports πως η Εθνική Ελλάδας κατάφερε να φτάσει για 3η φορά στην ιστορία της στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το ταξίδι για τη Βραζιλία, είναι έτσι κι αλλιώς... μακρύ. Όταν πρέπει να δώσεις δέκα παιχνίδια προκριματικών, στα οποία συγκεντρώσεις 25 βαθμούς με 8 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα και δεν καταφέρνεις να περάσεις απευθείας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, δικαιούσαι να... γκρινιάζεις, εκτός αν είσαι η Εθνική Ελλάδας.

Καθότι, γνωρίζεις καλά την τέχνη των μπαράζ και σε αυτά κατατροπώνεις της κάθε λογής... Ρουμανίες που μπορεί να βρεθούν στον δρόμο σου και είσαι εσύ αυτός που μπαίνει στο αεροπλάνο για το Ρίο, φωνάζοντας «εεε, οοο, στο Ρίο θα φωνάζουμε Ελλάδα σ' αγαπώ».

Η πορεία της Εθνικής ομάδας, λοιπόν, προς το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 θα μπορούσε να συνοψίζεται στην προηγούμενη παράγραφο. Ένας πολύ καλός προκριματικός όμιλος με εξαιρετικές επιδόσεις από τους διεθνείς, αλλά μια κακή βραδιά που μας έφερε στα πλέι οφ της FIFA στα οποία... ξεπετάξαμε τη Ρουμανία και περάσαμε στο Μουντιάλ!

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες στο onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα