Τρίπολη: Θύμα τροχαίου κοριτσάκι που έλεγε τα κάλαντα!

19:57 1/1/2012 - Πηγή: NewsBomb

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Παναρκαδικό νοσοκομείο της Τρίπολης, ένας κοριτσάκι 8 ετών, το οποίο παρασύρθηκε από αυτοκίνητο παραμονή Πρωτοχρονιάς όπου είχε βγει στους δρόμους για να πει τα κάλαντα.

Μάλιστα το περιστατικό σημειώθηκε μπροστά στα μάτια του αδερφού της!

Τρία παιδιά, εκ των οποίων το άτυχο κορίτσι και ο αδερφός της είχαν βγει για να πουν τα κάλαντα. Κανείς όμως δεν φανταζόταν πως μία από τις πιο ευχάριστες στιγμές τους

θα κατέληγε σε τραγωδία.

Το άτυχο κοριτσάκι, σύμφωνα με το thebest.gr ξέφυγε από την προσοχή του μεγαλύτερου παιδιού και προσπάθησε να διασχίσει έναν κεντρικό δρόμο της πόλης, αλλά παρασύρθηκε από ένα επερχόμενο αυτοκίνητο.

Η 8χρονη έπεσε αιμόφυρτη στο οδόστρωμα και παραλήφθηκε από ασθενοφόρο το οποίο την μετέφερε στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, τους ώμους και τα πόδια και την υπέβαλαν σε χειρουργική επέμβαση. Όμως, η κατάσταση της άτυχης μικρούλας είναι κρίσιμη και εξετάζεται το ενδεχόμενο να διακομιστεί σε νοσοκομείο της Αθήνας. Έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα κάνει η Τροχαία Τρίπολης, που συνέλαβε τον οδηγό του αυτοκινήτου.

Keywords
Τυχαία Θέματα