Την βασάνισαν μέχρι τέλους

20:54 9/5/2012 - Πηγή: NewsBomb

Επτά Γεωργιανοί είναι οι φερόμενοι δράστες της ανθρωποκτονίας 67χρονης η οποία εντοπίστηκε νεκρή σε ξενοίκιαστο διαμέρισμα ιδιοκτησίας της, στα Ιωάννινα.

Οι κατηγορούμενοι αφού την οδήγησαν στο διαμέρισμα προσποιούμενοι ότι ενδιαφέρονται να το ενοικιάσουν , την έδεσαν και την φίμωσαν και τελικά εκείνη πέθανε από ασφυξία.

Η Αστυνομία κατόρθωσε να συλλάβει , πέντε Γεωργιανούς , (τρεις άντρες και δύο γυναίκες), ηλικίας 32, 27, 36, 33 και 37 ετών, κατόπιν ενταλμάτων της ανακρίτριας Ιωαννίνων, ενώ αναζητούνται

ακόμη δύο ομοεθνείς τους ηλικίας 25 και 43 ετών.

Ο 25χρονος, που διαφεύγει τη σύλληψη, μαζί με τον 32χρονο και την 37χρονη, εμφανίστηκαν στο θύμα με το πρόσχημα ότι ήθελαν να νοικιάσουν το κενό διαμέρισμα που βρίσκεται δίπλα σ' αυτό που διέμενε η ίδια.

Αφού εισήλθαν σε αυτό μαζί με την 67χρονη, την έδεσαν με μονωτική ταινία στα πόδια, στα χέρια αλλά και στo λαιμό, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν το θάνατό της.

Στη συνέχεια, εισήλθαν στο διαμέρισμα που διέμενε και προσπάθησαν να παραβιάσουν, χωρίς να τα καταφέρουν, ένα χρηματοκιβώτιο το οποίο ήταν κρυμμένο στο χώρο της κρεβατοκάμαρας.

Από την αστυνομική έρευνα, αλλά και αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων, προέκυψε ότι οι τρεις παραπάνω δράστες, τα έπραξαν αυτά με υπόδειξη των υπολοίπων τεσσάρων με σκοπό να αφαιρέσουν χρήματα και άλλα τιμαλφή από το σπίτι της 67χρονης.

Οι δράστες φαίνεται να είχαν οργανώσει το έγκλημα αφού είχαν εξασφαλίσει σημαντικές πληροφορίες, σχετικά με τις δραστηριότητες και τις συνήθειες του θύματος, αλλά και την οικονομική του κατάσταση.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και των δύο άλλων δραστών, του 25χρονου και του 43χρονου, ενώ οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ιωαννίνων.

Keywords
Τυχαία Θέματα