«Σε καλό σημείο για συγκυβέρνηση» λένε στο ΠΑΣΟΚ

20:54 9/5/2012 - Πηγή: NewsBomb

«Δεν υπάρχει λύση, αλλά είμαστε σε καλύτερο σημείο απ' ότι την Τρίτη» δηλώνουν πηγές του ΠΑΣΟΚ, μετά το τέλος της συναντησης του κ. Βενιζέλου με τον κ. Τσίπρα.

Σύμφωνα με την Ιπποκράτους, η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για οικουμενική

κυβέρνηση που θα «παγώσει» τις διαδικασίες είναι καταστροφική.

Κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ τονίζουν ότι ο λαός δεν θέλει εκλογές, αλλά θέλει κυβερνητική λύση. Τα ίδια στελέχη, που μετέχουν και στις συζητήσεις για τον σχηματισμό κυβέρνησης υποστηρίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να κυβερνήσει.

Σχολιάζοντας το κάλεσμα του προέδρου της ΝΔ, κ. Αντώνη Σαμαρά προς τα κόμματα της κεντροδεξιάς, πηγές από το ΠΑΣΟΚ επισημαίνουν ότι δεν μπορούμε να μιλάμε για «αριστερά και δεξιά μέτωπα», καθώς δεν θα πρέπει να υπάρξει εθνικός διχασμός. Επίσης, απαντώντας στις επιστολές του κ. Τσίπρα προς τους Ευρωπαίους σημειώνουν ότι είναι λάθος η επικοινωνία των κομμάτων με ξένους θεσμούς, καθώς αυτή γίνεται μέσω της κυβέρνησης και υπενθυμίζουν ότι ο κ. Βενιζέλος έθεσε την υπογραφή του ως εκπρόσωπος της νόμιμης Ελληνικής κυβέρνησης.

Την Πέμπτη, οπότε και αναμένεται ότι θα λάβει τη διερευνητική εντολή, ο κ. Βενιζέλος θα επιδιώξει πρώτα να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, κ. Φώτη Κουβέλη και στη συνέχεια με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Πάνο Καμμένο.

Keywords
Τυχαία Θέματα