Τι σκέφτηκε ο Τζώρτζογλου όταν έγινε μπαμπάς;

18:03 3/9/2012 - Πηγή: NewsBomb

Ο Στράτος Τζώρτζογλου δίνει στο mothersblog.gr την αγαπημένη του φωτογραφία με το δεκαπεντάχρονο γιο του Αλκιβιάδη και εξομολογείται όσα του έμαθε!

Από τον Γιάννη Βίτσα

«Η ζωή μου άλλαξε ριζικά με τον ερχομό του γιου μου. Είναι τελείως διαφορετικό να σκέπτεσαι να γίνεις πατέρας ή μητέρα και αλλιώτικο να το βιώνεις. Είναι μία οριακή κατάσταση η γέννηση ενός παιδιού. Είναι τόσο μεγάλο γεγονός όσο η γέννηση του ίδιου του ατόμου. Η λογική είναι αδύναμη να συλλάβει το συμβάν. Το μόνο που μπορεί να κάνει η ψυχή

ή η καρδιά είναι να το βιώσει» εξομολογείται στο mothersblog.gr ο Στράτος Τζώρτζογλου και συνεχίζει λέγοντας «Ο γιος μου με έμαθε να θέλω να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Αν οι γονείς μου με διδάξαν πώς να είμαι δυνατός και να επιβιώνω ο Αλκιβιάδης με έκανε καλύτερο. Όταν γεννήθηκε σκέφτηκα το εξής.. «Έχω αυτοκαταστροφικά στοιχεία μέσα μου. Ή θ' αλλάξω ριζικά, θα δουλέψω με τον εαυτό μου ή καλύτερα να μην είμαι πατέρας». Ποιες στιγμές της ζωής τους ξεχωρίζει όμως; Ο ίδιος τονίζει «Θυμάμαι μόνο συγκινητικές στιγμές με τον Αλκιβιάδη. Δε θα ξεχάσω πως όταν είχε πάρει μέρος σε κάποιους κολυμβητικούς αγώνες, αν και ήταν μικροκαμωμένος, τα είχε βάλει με...θηρία.

Διαβάστε περισσότερα στο motherblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα