Θύμα διαρρήξεων ολόκληρη η γειτονιά

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι στον Άγιο Ιωάννη Κνωσού μετά τις απόπειρες διάρρηξης σε σπίτια της περιοχής, όπως κατήγγειλαν στο Cretalive.

Σε μία περίπτωση, οι δράστες προσπάθησαν να εισβάλλουν σε σπίτι ηλικιωμένης νωρίς το βράδυ. Η κλειδαριά της ισόγειας κατοικίας βρέθηκε παραβιασμένη, όμως οι διαρρήκτες δεν προχώρησαν καθώς έγιναν αντιληπτοί από την ένοικο, η οποία άρχισε να καλεί σε βοήθεια, αντιλαμβανόμενη ότι οι «επισκέπτες» ήταν ...απρόσκλητοι. Οι δράστες το έβαλαν στα πόδια και γείτονες έτρεξαν στο σπίτι της γιαγιάς,

διαπιστώνοντας ότι πράγματι η κλειδαριά της κεντρικής πόρτας είχε παραβιαστεί.

Σε άλλη περίπτωση και πάλι στην ίδια γειτονιά, νεαρό ζευγάρι αντιλήφθηκε τους διαρρήκτες στην προσπάθεια τους να παραβιάσουν την κλειδαριά. Ο νεαρός σύζυγος σηκώθηκε και έβαλε τις φωνές, γεγονός που ώθησε τους δράστες να εξαφανιστούν. Τα περιστατικά αυτά, τα οποία δεν είναι μεμονωμένα, έχουν προκαλέσει έντονη ανησυχία στους περίοικους, οι οποίοι σπεύδουν να «θωρακίσουν» πόρτες και παράθυρα ακόμα και με διπλούς σύρτες μήπως και αποτρέψουν ενδεχόμενη διάρρηξη σε βάρος τους.

Πηγή: cretalive.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα