Θεσσαλονίκη: Συμβολική διαμαρτυρία στην ΕΥΑΘ

Την ώρα που σε ξενοδοχείο στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ θα παρουσιάζουν τα οικονομικά στοιχεία της ΕΥΑΘ στους υποψήφιους αγοραστές, το Σωματείο Εργαζομένων ΕΥΑΘ και το Συντονιστικό Πολιτών και Φορέων SOSτε το ΝΕΡΟ, καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον πεζόδρομο

έξω από τα γραφεία της ΕΥΑΘ στο συντριβάνι.

Η συγκέντρωση αναμένεται να ξεκινήσει στις 10:00.

Οι υποψήφιοι αγοραστές είναι το σχήμα που αποτελείται από τη γαλλική εταιρεία SUEZ και την "ΑΚΤΩΡ παραχωρήσεις" και το δεύτερο σχήμα που αποτελείται από την ισραηλινή εταιρεία ύδρευσης MEKOROT τον όμιλο Αποστολόπουλου και την ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή.

«Συμπολίτες, Συμπολίτισσες, Η πώληση της ΕΥΑΘ συνεχίζεται. Παρά τη διαφαινόμενη αρνητική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, το ΤΑΙΠΕΔ επισπεύδει τη διαδικασία και την Παρασκευή διοργανώνει φιέστα παρουσίασης της εταιρείας στους υποψηφίους επενδυτές.

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΥΑΘ και το Συντονιστικό Πολιτών και Φορέων SOSτε το ΝΕΡΟ, σας καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον πεζόδρομο έξω από τα γραφεία της ΕΥΑΘ στο συντριβάνι, την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου στις 10:00 το πρωί.

Την ίδια ώρα που θα παρουσιάζουν τη «νύφη» στους μνηστήρες, εμείς θα στέλνουμε το δικό μας μήνυμα στους αγοραστές και στην κυβέρνηση. Αυτός ο γάμος δεν πρόκειται να γίνει! Το νερό της Θεσσαλονίκης να παραμείνει υπό δημόσιο έλεγχο!» αναφέρουν στο κάλεσμά τους οι πολίτες.

Πηγή: seleo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα