Θέλουν να παραλάβουν καμένη γη;

Δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω γιατί σε αυτήν την πολύ κρίσιμη περίοδο, που ή κάνουμε το άλμα σωτηρίας προς το μέλλον ή ολοκληρώνουμε την κάθοδο στον Άδη, τώρα που κουτσά-στραβά πάμε να πουλήσουμε κάτι στους Κινέζους (έστω σε τιμές ευκαιρίας), γιατί σύσσωμη η αντιπολίτευση από ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τους φασίστες, κάνουν ό,τι μπορούν για να μην επενδύσει κανείς ξένος στην Ελλάδα.


Ιδιαίτερα μου δημιουργούν σκέψεις ο Τσίπρας

και το οικονομικό του επιτελείο στο ΣΥΡΙΖΑ. Αν προετοιμάζονται για ανάληψη της εξουσίας στις επόμενες εκλογές, τι Ελλάδα θέλουν επιτέλους να παραλάβουν; Μία καμένη γη; Μία έρημο ανεργίας, ύφεσης και απέραντης δυστυχίας χωρίς καμία προοπτική; Τα περί ξεπουλήματος της χώρας σήμερα σε τιμές πολύ χαμηλότερες από αυτές που θα μπορούσε να επιβάλλει η Ελλάδα είναι ανοησίες, γιατί τις τιμές καθορίζει το ενδιαφέρον των ξένων και ο διεθνής ανταγωνισμός. Δεν μπορεί δηλαδή να πουλάμε κάτι για 100 ευρώ, όταν μας το ζητάνε για 20.

Σε όλα αυτά ο ΣΥΡΙΖΑ λέει όποια συμφωνία και να κάνετε για επενδύσεις, όταν αναλάβω την εξουσία θα την ανατρέψω. Στο ίδιος μήκος κύματος λειτουργεί και η υπόλοιπη αντιπολίτευση. Με τους Καμμένους και λοιπούς συγγενείς να βρίσκονται ενορχηστρωμένοι σε ένα μόνιμο όχι, για ό,τι θετικό πάει να γίνει για την Ελλάδα και με τους φασίστες που βρίσκονται ακόμα κολλημένοι, οι άρρωστοι, στον Χίτλερ, να μην έχουν ούτε ένα πολιτικό επιχείρημα και απλά να ουρλιάζουν σε κάθε προσπάθεια της Ελλάδας να βρει επενδυτές.

Εμένα με προβληματίζει όμως αυτή η ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη πολιτική δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή γίνεται η εξουσία αυτοσκοπός και από εκεί και πέρα «γαία πυρί μειχθήτω» για την Ελλάδα; Μα τότε σε τι διαφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ από όλη αυτήν την πολιτική σαπίλα των τελευταίων ετών, που έκανε ό,τι μπορούσε για να αρπάξει την εξουσία αδιαφορώντας για τη ζωή όλων μας, και τελικά την έφεραν εδώ που την έφεραν.

Για ηρεμήστε λίγο ρε σύντροφοι. Έλεγχος για όσα πουλάμε στους ξένους ναι, αλλά όχι μόνιμα τορπίλη σε κάθε προσπάθεια να μπουν κάποια λεφτά στη χώρα με επενδύσεις και αγορές από τους ξένους.

Keywords
Τυχαία Θέματα