Τα 45 ΜΗ που θα πρέπει να εφαρμόσετε στη ζωή σας!

18:25 9/8/2013 - Πηγή: NewsBomb

47 πράγματα που δε θα έπρεπε να κάνετε στη ζωή σας σύμφωνα με το δημοφιλές blog της Alison Lee, που θεωρείται γκουρού του savoir vivre.

-Μην κλαίτε για ό,τι έγινε.-Μη χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε γλυκό για πρωινό.-Μη συγκρατείτε τα αέριά σας.-Μην ξαπλώνετε στο κρεβάτι θυμωμένος.-Μην καθυστερείτε στα ραντεβού σας,αλλά μην πηγαίνετε
και πολύ νωρίτερα. Είναι εξίσου ενοχλητικό.-Μην είστε αγενής στο σερβιτόρο, τον ταμία, την κυρία που καθαρίζει.-Μην κόβετε οι ίδιοι τα μαλλιά σας.-Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε κάτι καινούριο.-Μην είστε φειδωλοί απέναντι στην καλοσύνη.-Μην κάνετε χαλαρές χειραψίες.-Μη σας αποπαίρνετε.-Μην είστε δυνατός κάθε ώρα και στιγμή.-Μην ασχολείστε με το πλύσιμο των πιάτων, μέχρι να προκύψει πράγματι σοβαρός λόγος.-Μην οδηγείτε απερίσκεπτα.-Μην αγνοείτε το e-mail σας και καταλήξετε στο τέλος με χιλιάδες αδιάβαστα mail.-Μην απομονώνεστε πολύ.-Μην αγοράζετε ό,τι μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας.-Μην αγνοείτε τα ένστικτά σας.-Μη σας απασχολεί το πώς θα φανεί στους άλλους-τραγουδήστε ελεύθερα στο αυτοκίνητο.-Μη λέτε ψέματα για τρίτους, προκειμένου να φανείτε καλοί.-Μην είστε τεμπέλης. Εκτός αν είναι σαββατοκύριακο.-Μην είστε σκληρός με τον εαυτό σας αν η μέρα σας δεν πήγε πολύ καλά ή αν μαλώσατε με τους δικούς σας. Είστε άνθρωπος. Να είστε άνθρωπος.-Μη ρουφάτε εκκωφαντικά τη σούπα σας.-Μην κρίνετε τους άλλους εάν δεν γνωρίζετε.-Μην ανακατεύεστε εκεί που δε σας σπέρνουν.-Μη φοβάστε για το τι θα πει ο κόσμος.-Μην είστε ανταγωνιστικός σε καθετί.-Μη μπαίνετε σε συγκρίσεις.-Μη λέτε "δε μπορώ".-Μην ξοδεύετε περισσότερα απ' όσα βγάζετε.-Μην αγοράζετε πράγματα που δε χρειάζεστε, μόνο και μόνο επειδή είναι φτηνά.-Μη ντρέπεστε να παραδεχτείτε πόσο σας άρεσε το τελευταίο τραγούδι της μόδας.-Μη φοβάστε να απολογηθείτε.-Μην προσβάλλετε τον αντίπαλο. Παλέψτε σκληρά αλλά τίμια.-Μη παραμελείτε τα βιβλία. Διαβάστε, και μάλιστα πολύ.-Μη μαγειρεύετε ετοιματζίδικα γλυκά.-Μη τσιγκουνευτείτε αγοράζοντας στρώμα.-Μη ξεχνάτε να πλένετε τα δόντια σας πριν πάτε για ύπνο.-Μη γυρίζετε την πλάτη στα ταξίδια. Διευρύνουν τους ορίζοντές σας.-Μην παρακολουθείτε τον πρώην σας στο Facebook.-Μη σκέφτεστε πάντα πως όλος ο κόσμος είναι εναντίον σας. Κάποιες φορές είστε εσείς αντιμέτωπος με τον εαυτό σας.-Μην είστε μνησίκακος.-Μη φοβάστε να αποχωριστείτε από ανθρώπους που δε θα έπρεπε να βρίσκονται στη ζωή σας πια.-Μην ξεχνάτε να πείτε "ευχαριστώ" και "παρακαλώ".-Μην ξεχνάτε να λέτε στα παιδιά σας ότι τα αγαπάτε.

Keywords
Τυχαία Θέματα