Τα 106α γενέθλια του Παναθηναϊκού LIVE στο Onsports TV

O Παναθηναϊκός θα γιορτάζει την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου στον «Τάφο του Ινδού» τα 106α γενέθλιά του σε μια λαμπρή εκδήλωση που διοργανώνει ο ερασιτέχνης και που θα μεταδοθεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΖΩΝΤΑΝΑ από το Onsports TV.

Η διοίκηση του ερασιτέχνη ετοιμάζεται να προσφέρει μια καταπράσινη βραδιά που θα στείλει στ'... αστέρια τον κόσμο του τριφυλλιού, αφού στο παρκέ του κλειστού της Λεωφόρου θα βρίσκονται εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα του συλλόγου, στέλνοντας το

μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, ότι ο Παναθηναϊκός ήταν, είναι και θα είναι ενιαίος και αδιαίρετος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος γιορτάζει τα 106α γενέθλιά του και κόβει την πίτα του Συλλόγου την προσεχή Δευτέρα (3/2/2014) σε μια εκδήλωση ΑΥΣΤΗΡΑ για Παναθηναϊκούς!

Αθλητές και αθλήτριες όλου του Συλλόγου, προπονητές, παράγοντες και όλη η Παναθηναϊκή οικογένεια ενωμένη σε μια «καταπράσινη» γιορτή που θα λάβει χώρα στο ιστορικό κλειστό, Απόστολος Νικολαΐδης στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας (Θύρα7Α).

Παρουσιαστής της εκδήλωσης, που θα ξεκινήσει ακριβώς στις 19.08 ο Γιώργος Λιανός και απευθείας livestreaming μετάδοση από το onsports.gr για όλους τους Παναθηναϊκούς, όπου και όσο μακριά κι αν βρίσκονται!

Μόνο στους καλεσμένους που έχουν ειδοποιηθεί με πρόσκληση και σε όλους τους αθλητές/τριες όλων των τμημάτων του Συλλόγου θα επιτραπεί η είσοδος. Ώρα άφιξης: 18.00».

Πηγή: onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα