Συρία : 11 νεκροί από βομβιστική επίθεση στη Δαμασκό

Ένδεκα είναι οι νεκροί και δεκάδες οι τραυματίες από τη βομβιστική επίθεση με παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο, με πολλά παιδιά να βρίσκονται μεταξύ των θυμάτων, μεταδίδει το συριακό κρατικό δίκτυο τηλεόρασης, αναπαράγοντας τηλεγράφημα του πρακτορείου Sana, αναθεωρώντας προς τα πάνω τον προηγούμενο απολογισμό του.


«Επίσημη πηγή στην επαρχία της Δαμασκού δήλωσε στο Sana πως στη Τζουραμάνα ένδεκα μάρτυρες έχασαν τη ζωή τους στην τρομοκρατική επίθεση και πως δεκάδες άνθρωποι τραυματίσθηκαν. Στην πλειονότητά τους αυτοί είναι γυναικόπαιδα», μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο.

«Η

τρομοκρατική επίθεση προκάλεσε τεράστιες ζημιές σε κτήρια κατοικιών και καταστήματα», προστίθεται στην εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης, η οποία είχε αρχικά μεταδώσει τον θάνατο δέκα ανθρώπων και σε δεύτερη φάση είχε αναθεωρήσει τον αριθμό αυτόν στους έξι.

Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που εδρεύει στη Βρετανία και αντλεί πληροφόρηση από τους αντάρτες και ιατρικές πηγές, έκανε λόγο για πέντε νεκρούς και επτά τραυματίες σε κρίσιμη κατάσταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα