Συνελήφθη ο Προέδρος της Cyta Στάθης Κιττής

Συνελήφθη ο Προέδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Cyta Στάθη Κιττή, που αναχώρησε από τα κεντρικά γραφεία της Cyta με το χωρίς διακριτικά της αστυνομίας, αυτοκίνητο των εξεταστών της υπόθεσης.

Στο καπό, οι εξεταστές τοποθέτησαν ένα κιβώτιο με έγγραφα, τα οποία συγκέντρωσαν από τα γραφεία της Cyta.

Σήμερα είχαν εκδοθεί τέσσερα εντάλματα σύλληψης για την υπόθεση του τ/κ τεμαχίου γης της Cyta

στη Δρομολαξιά. Τα εντάλματα αφορούσαν τον Πρόεδρο της Cyta, Στάθη Κιττή, δύο στελέχη της αρχής τηλεπικοινωνιών και τον αδερφό ενός εκ των δύο (Ορέστης Βασιλείου, Γιάννης Σουρουλλά και Γρηγόρης Σουρουλλά).

Οπως αναφέρουν πληροφορίες, οι ανακριτές του ΤΑΕ εξασφάλισαν μαρτυρία χθες βράδυ από τον επιχειρηματία Νίκο Λίλλη ο οποίος θα κληθεί να καταθέσει σε αυτή την υπόθεση τουλάχιστον ως μάρτυρας κατηγορίας αφού φέρεται να εμπλέκει τον Στάθη Κιττή σε μίζες που αφορούν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Ο Στάθης Κιττής ανέφερε ότι ο Ν.Λίλλης προέβη σε ψευδή κατάθεση, υποστηρίζοντας ότι του έδωσε 300 χιλιάδες ευρώ ως προμήθεια για την αγορά του τ/κ τεμαχίου γης στη Δρομολαξιά, από το Ταμείο Συντάξεων της CYTA.

πηγη ikypros

Ο κ. Κιττής ζήτησε να ελεγχθούν όλοι οι λογαριασμοί του, καθώς και αν έχει βγάλει χρήματα εκτός Κύπρου, επισημαίνοντας ότι η αλήθεια θα λάμψει και ο ίδιος έχει πολλά να πει στους ανακριτές.

Keywords
Τυχαία Θέματα