Συνελήφθη ο κρατούμενος που απέδρασε με ταξί

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ο 32χρονος κρατούμενος που απέδρασε το απόγευμα της Δευτέρας από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Στις 2.50 τα ξημερώματα εντοπίστηκε και συνελήφθη στην περιοχή των Αμπελοκήπων, όπου φέρεται να βρισκόταν μέσα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Ο 32χρονος είχε

μεταχθεί το μεσημέρι της Δευτέρας από το αστυνομικό τμήμα Ευόσμου, όπου κρατείτο στο Ιπποκράτειο, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Ωστόσο, κατάφερε να ξεφύγει από τους δύο φρουρούς του και να αποδράσει παίρνοντας ταξί.

Φορώντας παντόφλες και ενώ ήταν δεμένος με επιδέσμους στο ένα πόδι, κατευθύνθηκε προς την έξοδο του νοσοκομείου όπου επιβιβάστηκε σε ταξί, από τον οδηγό του οποίου, ζήτησε να κατευθυνθούν προς τα δυτικά.

Οι κινήσεις του κίνησαν τις υποψίες του ταξιτζή, ο οποίος αφού αποβίβασε τον δραπέτη, όπως του ζήτησε, ενημέρωσε άμεσα την αστυνομία. Αμέσως, οι αστυνομικές αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Σε βάρος του 32χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης με την οποία είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση οκτώ ετών για διακεκριμένες κλοπές.

Keywords
Τυχαία Θέματα