Συνελήφθη αστυνομικός στη Χαλκίδα

Αιφνίδια έφοδο στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας έκανε η διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ για τυχόν διασυνδέσεις με τη Χρυσή Αυγή. Συνελήφθη ένας αστυνομικός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών δισκίων.


Σύμφωνα με το EviaZoom, μετά από έλεγχο στο τμήμα της Ασφάλειας Χαλκίδας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα όπλο Φλόμπερ και 10 πακέτα λαθραία τσιγάρα, τα

οποία ήταν "ξεχασμένα" σε ντουλάπες...

Με αφορμή της εξελίξεις με τη Χρυσή Αυγή και την εμπλοκή αστυνομικών, οι "αδιάφθοροι" της ΕΛ.ΑΣ επισκέφθηκαν πριν λίγες ημέρες αιφνιδιαστικά την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας και έκαναν φύλλο και φτερό τους φοριαμούς και τα προσωπικά αντικείμενα αστυνομικών.

Κατά την διάρκεια των ερευνών στο αστυνομικό τμήμα Χαλκίδας, όπως διαβάζουμε στο EviaZoom,
συνελήφθη ο αστυνομικός υπηρεσίας καθώς βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο ντουλάπι του χάπια Lexotanil, για τα οποία δεν υπήρχε ιατρική συνταγή και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νομου περί ναρκωτικών ουσιών,
ενώ για την υπόθεσή γίνεται ΕΔΕ. Με εντολή του Εισαγγελέα αφέθηκε ελέυθερος λίγες ώρες μετά.

Οι "αδιάφθοροι" της ΕΛ.ΑΣ συνέχισαν τους ελέγχους και βρήκαν κρυμμένα στο τμήμα της Ασφάλειας Χαλκίδας, ένα όπλο Φλόμπερ και 10 πακέτα λαθραία τσιγάρα, τα οποία δεν μπορούν να δικαιολογηθούν από τους αξιωματικούς, με αποτέλεσμα να κατασχεθούν και να γίνεται νέα προανάκριση για το συμβάν.

Η διεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων συνεχίζει τις έρευνες γύρω από την αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας
που γίνονται στο πλαίσιο των επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση της διαφθοράς στην αστυνομία.

Keywords
Τυχαία Θέματα