Το Lucozade Χορηγός του «3ου Spetses Mini Marathon»

Στις 11, 12 και 13 Οκτωβρίου 2013 το Lucozadeθα δώσει full ενέργεια στο αθλητικό event των Σπετσών Χορηγός του 3ου SpetsesMiniMarathon θα είναι φέτος το Lucozade, για να δώσει ενέργεια στο full σε όλους τους συμμετέχοντες στο αθλητικό event!

Μετά την τεράστια επιτυχία του 1ου και του 2ου Spetses Mini Marathon, με περισσότερες από 3.000 συμμετοχές στα αθλήματα του τριημέρου, το αθλητικό γεγονός των Σπετσών θα πραγματοποιηθεί

και φέτος στις 11 - 13 Οκτωβρίου στις Σπέτσες. Εκτός από τον αγώνα δρόμου που αποτελείται από δύο διαδρομές, των 25 χλμ. και των 5χλμ., το Spetses Mini Marathon περιλαμβάνει τους κολυμβητικούς αγώνες 2,5χλμ και 5χλμ, αλλά και τους παιδικούς αγώνες, δρόμου 1χλμ και κολύμβησης για τους μικρούς φίλους. Παράλληλα, θα διεξαχθούν πολλές εκδηλώσεις και αθλητικές δραστηριότητες για τους συμμετέχοντες και τους συνοδούς τους, καθ όλη τη διάρκεια του τριημέρου!

Το Lucozade θα βρεθεί δίπλα σε όλους τους αθλητές που θα λάβουν μέρος στο 3ο Spetses Mini Marathon, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες τους για ενυδάτωση και ενέργεια με Lucozade Sport και Lucozade Energy βοηθώντας τους να φτάσουν την απόδοσή τους στο μέγιστο! Άλλωστε, το Lucozade, λόγω της γλυκόζης που περιέχει, αναπληρώνει τη χαμένη ενέργεια γρήγορα, ενισχύει τις επιδόσεις και είναι φυσική πηγή ενέργειας για το σώμα και το πνεύμα!

Τόσο οι αθλητές όσο και οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του Spetses Mini Marathon και του Lucozade θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν παράλληλες προωθητικές εκδηλώσεις στο χώρο της διοργάνωσης, να συμμετέχουν σε παιχνίδια και να κερδίσουν ένα μεγάλο δώρο!

Ετοιμαστείτε για απίθανη αθλητική δράση με έντονα συναισθήματα! Challenge Yourself με Lucozade και στο 3ο Spetses Mini Marathon

Keywords
Τυχαία Θέματα