Στα ίδια επίπεδα με πέρυσι η έξοδος των εκδρομέων

Στα ίδια επίπεδα με πέρυσι εκτιμάται ότι κινήθηκε η φετινή έξοδος των κατοίκων Αθήνας και Θεσσαλονίκης για τα Χριστούγεννα.

Στα διόδια της Ελευσίνας, των Αφιδνών και της Κορίνθου η διέλευση των οχημάτων έγινε χτες, Τετάρτη (24/12/2014) χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Την

ίδια ώρα, επί ποδός βρίσκεται η Τροχαία, εφαρμόζοντας αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας καθ' όλη τη διάρκεια των γιορτών.

Ειδικότερα, για την αποφυγή ατυχημάτων και τη διευκόλυνση των οδηγών έχουν τεθεί σε εφαρμογή αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας τα οποία προβλέπουν μεταξύ άλλων: αυξημένη τροχονομική αστυνόμευση του οδικού δικτύου, ενισχυμένη αστυνόμευση των σημείων του οδικού δικτύου όπου σημειώνονται συχνά τροχαία ατυχήματα, αυξημένα μέτρα στις εισόδους-εξόδους των μεγάλων αστικών κέντρων όπου παρατηρείται μεγάλη κίνηση, παρουσία τροχονόμων στους σταθμούς διοδίων για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας και την ενημέρωση των οδηγών, αλλά και διενέργεια ελέγχων από συνεργεία της Τροχαίας.

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών φορτίου άνω του 1,5 τόνου

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας σήμερα (25/12/2014) από τις 16:00 έως τις 21:00 θα ισχύσει (στο ρεύμα εξόδου) απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως εξής:

Στη Νέα Εθνική Οδό (Ν.Ε.Ο.) και στην Παλιά Εθνική Οδό (Π.Ε.Ο.) Αθηνών – Κορίνθου – Πατρών, από τα Διόδια Ελευσίνας μέχρι τα Διόδια Ρίου, εξαιρούμενου του τμήματος από τη Χ/Θ 145 έως τη Χ/Θ 205+800 (κόμβος Ρίου).

Στη Ν.Ε.Ο. ΑθηνώνΘεσσαλονίκης, από τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι) μέχρι τη διασταύρωση του Μπράλου, από τον κόμβο Λαμίας μέχρι τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας και από τη Λάρισα (χ.θ. 365+400) μέχρι την κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνας (χ.θ. 410).

Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, από την αερογέφυρα Θέρμης μέχρι το 34ο χλμ.

Στην Εθνική Οδό Σχηματαρίου – Χαλκίδας, από τη διασταύρωσή της με τη Ν.Ε.Ο. ΑθηνώνΘεσσαλονίκης μέχρι την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (χ.θ. 12+300).

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Τwitter @newsbombgr

Κάντε like και ακολουθήστε μας στο facebook.com/newsbombgr

Keywords
Τυχαία Θέματα