Σπείρα ρήμαζε τα μηχανάκια της Πάτρας

Στη σύλληψη πέντε ατόμων τα οποία εμπλέκονται σε οργάνωση η οποία δρούσε στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας και αφαιρούσε μηχανάκια, προχώρησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το patrastimes η πολυμελής σπείρα έκλεβε δίκυκλα από την περιοχή και σε αυτήν εμπλέκονται συνολικά δέκα άτομα, όλα αλβανικής καταγωγής. Εκτός των πέντε που έχουν ήδη συλληφθεί, αναζητείται ένας ακόμη που βρίσκεται ήδη στην Αλβανία, ένας δεύτερος

είναι αγνώστων προς το παρόν στοιχείων, ενώ σε βάρος των υπολοίπων τριών έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και αναζητούντα.

Η συγκεκριμένη σπείρα έχει προχωρήσει στην κλοπή πάνω από 35 δικύκλων τα οποία και είναι κυβισμού από 50 έως και 120 κυβικά εκατοστά. Τα συγκεκριμένα αφού τα αφαιρούσαν νυχτερινές ώρες, τα πήγαιναν σε αποθήκη, όπου τα έκαναν σε ανταλλακτικά και τα πωλούσαν, κυρίως στην αγορά της Αλβανίας.

Το κουβάρι της υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται όταν περιπολικό της Αμεσης Δράσης εντόπισε κλεμμένο μηχανάκι στη συμβολή των οδών Β. Ηπείρου και Δάμωνος και ξεκίνησε την καταδίωξη μέχρι που οι αστυνομικοί κατάφεραν να το ακινητοποιήσουν.

Από εκεί και πέρα, έφτασαν οι πρώτες πληροφορίες στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, η οποία και ανέλαβε την υπόθεση.

Στο μεταξύ, δυο από τα μέλη του κυκλώματος κατηγορούνται και για εμπρησμό σε ΙΧ αυτοκίνητο αλλοδαπής. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα.

Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/296341/eixan-rhmaksei-ta-mhxanakia-ths-patras#ixzz2lDuXt2HS

Keywords
Τυχαία Θέματα