ΣΟΚ: Έκοψαν το ρεύμα σε πολύτεκνη οικογένεια με προβλήματα υγείας

18:36 9/1/2013 - Πηγή: NewsBomb

Έντονη αντίδραση έχει προκαλέσει στη Ξάνθη η διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος από τη ΔΕΗ σε μία πολύτεκνη οικογένεια της Ξάνθης, μέλη της οποίας αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, λόγω συσσωρευμένων ανεξόφλητων οφειλών.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση από μέλη της Λαϊκής Επιτροπής της πόλης που πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας το πρωί της Τετάρτης στο υποκατάστημα της ΔΕΗ, συνομιλώντας

με τον διευθυντή κ. Βασίλη Σαρρή, ζητώντας την επανασύνδεση του ρεύματος καθώς και τον διακανονισμό για την εξόφληση της οφειλής, που ξεπερνά τις 4.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το thrakitoday, μετά και την κινητοποίηση επετεύχθη η επανασύνδεση του ρεύματος, χωρίς να δοθεί προκαταβολή ενώ σχολιάζοντας το γεγονός αυτό η ΛΕ Ξάνθης τονίζει πως «Τα κρούσματα διακοπής, σε καθημερινή βάση, της ηλεκτροδότησης το τελευταίο διάστημα στο Νομό μας είναι δεκάδες, με αποτέλεσμα οι εργατικές λαϊκές οικογένειες που δεν έχουν να πληρώσουν τους λογαριασμούς να μένουν χωρίς ρεύμα και μάλιστα, εν μέσω επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων με άμεσο επακόλουθο, πολλές απ' αυτές, να μένουν και χωρίς θέρμανση».

Keywords
Τυχαία Θέματα