Σημαντικές αναβαθμίσεις σε Office 365 και Skydrive

Το πρώτο μεγάλο update της Microsoft για την cloud υπηρεσία Office 365, είναι γεγονός.

Με την αναβάθμιση ενισχύεται με περισσότερα από 30 νέα χαρακτηριστικά για ακόμα καλύτερη επικοινωνία και συνεργασία στο σύννεφο.

Παράλληλα, η εταιρία ανακοίνωσε

ότι 22 επιπλέον αγορές θα έχουν τη δυνατότητα δοκιμαστικής χρήσης της cloud πλατφόρμας, η οποία έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη μεγάλης μερίδας του επιχειρηματικού κόσμου σε παγκόσμια βάση.

Το Office 365 προσφέρει στους χρήστες μία διαρκώς ενημερωμένη υπηρεσία στο cloud, μέσα από την οποία παρέχεται η δυνατότητα χρήσης των Microsoft Office, Microsoft SharePoint Online, Microsoft Exchange Online και Microsoft Lync Online.

Με την cloud πλατφόρμα της Microsoft, η μετάβαση στο σύννεφο πραγματοποιείται ομαλά, χωρίς να απαιτείται αλλαγή του τρόπου εργασίας, καθώς βασίζεται σε οικεία προς τους χρήστες εργαλεία, που ενισχύουν την παραγωγικότητα.

Τα στελέχη της επιχείρησης μπορούν πλέον να συνεργάζονται με άλλους ευκολότερα, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε συσκευή ή κινητό τηλέφωνο, μέσω οικείων εφαρμογών, όπως το δημοφιλές Office. Παράλληλα, οι επιχειρήσεις εξασφαλίζουν την αξιοπιστία, την ασφάλεια και τον έλεγχο που χρειάζονται στο cloud.

Keywords
Τυχαία Θέματα