Σέξι κόλπα: 4+1 τρόποι για να τον αναστατώσετε

Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας χωρίς φόβο και πάθος. Μην ξεχνάτε ότι αυτός είναι ο σύντροφό σας και σας χρειάζεται. Δώστε του λοιπόν μία χείρα βοηθείας κι όσον αφορά στα σεξουαλικά θέματα.

Ξυπνήστε τη σεξουαλικότητα και τα ένστικτά του για κάτι παραπάνω και περάστε όμορφα, χωρίς τύψεις.


1. Ξεκινήστε με ερωτικά- και γιατί όχι λίγο πονηρά-μηνύματα, έτσι ώστε να του εξάψετε τη φαντασία. Όταν δεν περιμένει κάτι τέτοιο το ενδιαφέρον διογκώνεται και η αναμονή μέχρι να σας συναντήσει συμβάλλει σ' αυτό.

2. Παίξτε μαζί του παιχνίδια και κάντε τον να θέλει να σας κερδίσει. Παίξτε poker, το αγαπημένο του επιτραπέζιο ακόμα και ποδόσφαιρο. Αφήστε τον να νικήσει... η λίμπιντο του θα ανέβει στα ύψη.

3. Δώστε του ραντεβού έξω και κάντε τον να αισθανθεί σαν σταρ του κινηματογράφου. Δώστε του σημασία παραπάνω απ' ότι συνήθως και δείξτε του θαυμασμό. Θα τον ενθουσιάσει. Προσοχή όμως, ποτέ κατ' εξακολούθηση!

4. Κάντε κάτι που θα του τραβήξει την προσοχή. Είτε είναι τα μαλλιά, τα ρούχα ή το μακιγιάζ, μια sexy αλλαγή σίγουρα θα του κεντρίσει το ενδιαφέρον και τον κάνει να θέλει να ανακαλύψει το καινούριο.

5. Χρησιμοποιείστε τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού για να ξεκινήσετε τα ερωτικά παιχνίδια. Δεν χρειάζεται να καταλήγετε πάντα στο κρεβάτι. Η τραπεζαρία, το μπάνιο ή ακόμα και η κουζίνα σίγουρα θα έχουν ένα βολικό μέρος.

Αφεθείτε λοιπόν για λίγο και αναλάβετε τον έλεγχο χωρίς φυσικά εκείνος να το καταλάβει!

Keywords
Τυχαία Θέματα