Ο... θρυλικός "μάγος" Τζιοβάνι παρουσίασε τη βιογραφία του

17:08 22/4/2013 - Πηγή: E-Typos
Τα αποκαλυπτήρια της βιογραφίας του στο ελληνικό κοινό έκανε σήμερα ο Τζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα, παρουσία πολλών φίλων του, πρώην συμπαικτών του και παραγόντων του Ολυμπιακού, όπως οι Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Πέτρος Κόκκαλης, Γιώργος Λούβαρης, Λουτσιάνο, Γιώργος Γλου και ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιάννης Μώραλης.

Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος άσος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα,
την οποία χαρακτήρισε «δεύτερο σπίτι του», υπογραμμίζοντας ότι μέσω του βιβλίου ο κόσμος θα μπορέσει να διεισδύσει στον «κλειστό» κόσμο του και να τον γνωρίσει ως άνθρωπο, πέρα από τον άσο των γηπέδων που χάρισε μαγικές στιγμές στους φίλους του Ολυμπιακού.

«Η σημερινή είναι μία πολύ συγκινητική ημέρα για μένα. Από την αρχή της καριέρας μου δεν είχα σκοπό να γίνω ένας τρομερός παίκτης, αλλά να είμαι ένας ποδοσφαιριστής που θα ήμουν καλός με τους ανθρώπους και που θα αποκτούσε φίλους. Σήμερα αυτό το βλέπω και είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στο σωστό μέρος και που συνέχισα τη ζωή μου εδώ. Ξέρω ότι μπορώ να βασιστώ σε αυτούς τους φίλους ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές μου. Η Ελλάδα είναι το δεύτερο σπίτι μου. Ο Θεός ήταν πολύ καλός μαζί μας γιατί μας έστειλε κοντά μας καλούς ανθρώπους», υπογράμμισε ο Τζιοβάνι.

«Είμαι ένας πολύ κλειστός άνθρωπος και δεν θέλω να δείχνω τη ζωή μου, αλλά αυτή είναι μια χώρα που με φιλοξένησε και με έκανε να αισθανθώ σαν το σπίτι μου. Ο Θεός μου έστειλε πρόσωπα που με βοήθησαν. Μέσα στο γήπεδο όλα είναι εύκολα, αλλά έξω; Στην καθημερινότητα χρειάζεσαι σωστούς ανθρώπους. Με το βιβλίο μου θα ανακαλύψουν λίγα περισσότερα για το πρόσωπό μου», πρόσθεσε.

«Το να είσαι συμπαίκτης με τον Τζιοβάνι είναι πολύ δύσκολο. Μετά το Τζιοβάνι υπάρχει μεγάλο κενό, όσον αφορά τη συνεργασία με άλλους ποδοσφαιριστές. Την προσωπικότητα και την αγάπη που είχε για τη μπάλα δεν την έχω συναντήσει πουθενά. Τον ευχαριστώ που ήταν συμπαίκτης μας» δήλωσε ο Τζόρτζεβιτς, ενώ ο Πέτρος Κόκκαλης συμπλήρωσε: «Τον ευχαριστώ για την τεράστια προσφορά του. Ήταν πολύ καλός ποδοσφαιριστής και χαίρομαι ιδιαίτερα που βοήθησα κι εγώ ώστε να έρθει στον Ολυμπιακό. Δεν τον ήξερα, αλλά εντυπωσιάστηκα όταν τον είδα στο αεροδρόμιο και μετά στο γήπεδο. Όταν έπαιζε ο Τζιοβάνι, πήγαινα και παρακολουθούσα τους αγώνες».
Keywords
Τυχαία Θέματα