Σ. Κεδίκογλου: Βιάστηκε να πανηγυρίσει ο ΣΥΡΙΖΑ

Στην κριτική του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την καθυστέρηση στη λήψη συνολικής απόφασης για το ελληνικό ζήτημα, απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου.

«Βιάστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ να πανηγυρίσει για το αδιέξοδο στο Eurogroup. Δεν βλέπει ότι για πρώτη φορά η Ελλάδα δεν κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου», σχολίασε ο κ. Κεδίκογλου.

Επισήμανε ακόμη ότι για πρώτη φορά το αδιέξοδο δεν το χρεώθηκε η Ελλάδα. «Για πρώτη φορά διαφώνησαν άλλοι για πρόσθετη βοήθεια προς την Ελλάδα. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της πολιτικής που ακολουθήθηκε τους τελευταίους μήνες», σημείωσε.

Υποστήριξε παράλληλα ότι αν η κυβέρνηση υιοθετούσε τη λογική του ΣΥΡΙΖΑ, «σήμερα δεν θα διαφωνούσαν μεταξύ τους πώς θα μας βοηθήσουν, θα συμφωνούσαν πλήρως να μας πετάξουν έξω». «Να δούμε τι θα πει ο ΣΥΡΙΖΑ όταν το αδιέξοδο αρθεί και δοθεί η βοήθεια στην Ελλάδα», κατέληξε.

«Μοιραία και άβουλη η κυβέρνηση, σπεύδει καθημερινά να απαντάει στην κριτική και στις προτάσεις που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, χωρίς να μας πει ακόμη ποια είναι η άποψή της για τη βιωσιμότητα του χρέους και το αδιέξοδο που έχει προκύψει», ανταπάντησε η Κουμουνδούρου, προσθέτοντας:

«Εκτός τόπου και χρόνου, εγκλωβισμένοι στη στρατηγική της πλήρους υποταγής στην καταστροφική πολιτική της κ. Μέρκελ, για άλλη μία φορά εκτίθενται ανεπανόρθωτα στην ελληνική κοινωνία».

Keywords
Τυχαία Θέματα