Ψάχνουν αντικαταστάτη του Αβραμόπουλου

Σε πλήρη έξαρση βρίσκεται η ονοματολογία στη Νέα Δημοκρατία, καθώς ηρεμούν τα απόνερα της παραίτησης του Δ.Αβραμόπουλου.

Ο Έλληνας Επίτροπος αιφνιδίασε τους πάντες, όταν την Κυριακή κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τη θέση του Αντιπροέδρου της ΝΔ και πλέον στον τρίτο όροφο της Λεωφόρου Συγγρού αναζητούν

το διάδοχο του.

Η προτροπή μάλιστα Αβραμόπουλου, να καλυφθεί η θέση του από κάποιο στέλεχος της νεότερης γενιάς έχει περιπλέξει τα πράγματα και μάλλον εγκλωβίσει τον Αντώνη Σαμαρά σε μια τέτοια κατεύθυνση, καθώς παίζουν αρκετά ονόματα από τους 40άρηδες του κόμματος. Βασίλης Κικίλιας και Όλγα Κεφαλογιάννη δε θα έμεναν ασυγκίνητοι από μια τέτοια προοπτική, ωστόσο υπάρχουν πολλοί στο περιβάλλον του Προέδρου της ΝΔ, που δε βλέπουν με καλό μάτι το πέσιμο του ηλικιακού πήχη στο κόμμα, φοβούμενοι ότι θα βρεθούν και οι ίδιοι εκτός.

Σε κάθε περίπτωση, τις επόμενες ημέρες αναμένεται γενικό λίφτινγκ στο γαλάζιο μηχανισμό, με προσπάθεια από το προεδρικό επιτελείο να «ανοίξει» το παιχνίδι προς όλες τις πλευρές.

Keywords
Τυχαία Θέματα