Ο Άρης στον Κριό προστάζει: Τράβα μπρος και μη σε μέλλει

Σκορπιός και Κριός δίνουν το σύνθημα της δράσης

Ο τολμών νικά

Το πλανητικό σκηνικό σήμερα μοιάζει αρκετά με το χθεσινό, αφού η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και ο Άρης από τον Κριό να χορεύει το φουριόζικο και ενίοτε πολεμικό χορό του σχηματίζοντας όψεις με Δία, Ουρανό και Πλούτωνα.
Η μέρα λοιπόν είναι πολύ δυνατή και καθόλου νωχελική γιατί τόσο ο Σκορπιός όσο και ο Κριός φωνάζουν: Διεκδίκησε, πάλεψε, πολέμησε, πίστεψε ότι θα κερδίσεις και θα κερδίσεις.

Οι όψεις που γίνονται

είναι αρκετά εκρηκτικές και η επίδρασή τους μπορεί να έχει μεν θετική διάθεση και όρεξη να αλλάξουμε πράγματα ή να τα γκρεμίσουμε, από την άλλη όμως πολλοί από εμάς θα διαπιστώσουν ότι το σωστό φρένο στον παρορμητισμό μας και τη σωστή στιγμή μπορεί να μας σώσει από τα χειρότερα.
Ό, τι κι αν γίνει, η Άνοιξη είναι προ των πυλών και οι πλανήτες μας φωνάζουν: Αναγεννήσου, τόλμησε, άλλαξε, κάνε νέα ξεκινήματα, χωρίς να φοβάσαι!

Η περιπλοκότητα πάντως των αστρολογικών συνθηκών κάνει αυτές τις μέρες πολύ δυνατές μέρες για όλα τα ζώδια, για αυτό ας δούμε τις λέξεις κλειδιά που χαρακτηρίζουν τις πλανητικές επιδράσεις των ημερών:

Αναδομήσεις ανακατασκευές καινούρια ξεκινήματα, αποφάσεις για τις σχέσεις με τους άλλους, αποκαλύψεις, οριστικές ρήξεις, οφέλη από ζημίες άλλων, έλλειψη φόβου, υπερβολές, τολμηρή δράση.

Τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς βιώνουν θετικότερα και πιο δημιουργικά τις ανωτέρω ενέργειες και αυτές τις μέρες και, παρά τις τρικλοποδιές και τα απρόοπτα, πραγματικά μεγαλουργούν. Είναι πιο τολμηροί, βγαίνουν μπροστά, προτείνουν, δημιουργούν, αλλά συχνά υπερβάλουν και... τρώνε το κεφάλι τους.

Τα ζώδια της γης και του νερού νιώθουν επίσης τις ενέργειες των πλανητών, μπορεί όμως λόγω συντηρητισμού ή εσωστρέφειας να τα βιώνουν πιο δραματικά, λόγω των ανατροπών που πιθανόν προκαλούνται στις ζωές τους. Και εδώ, η αστρολογική συμβουλή είναι η ίδια: Δεν φοβόμαστε ακόμα και τις πιο δυνατές αλλαγές, γιατί σίγουρα κάτι καλό θα προκύψει από αυτές.

Ειδικά σήμερα, η παρουσία της Σελήνης στο Σκορπιό μεταφέρει σε όλους το μήνυμα που λέει να εμπιστευτούμε τη διαίσθησή μας και να παλέψουμε με πάθος για αυτά που επιθυμούμε να κατακτήσουμε.

Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/3;

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 11/3 έως 13/3

Ερωτικό ωροσκόπιο 11/3

Οι τυχερές και όμορφες στιγμές της ημέρας: Τετάρτη 11 Μαρτίου

Keywords
Τυχαία Θέματα