Προβληματισμένο το ΠΑΣΟΚ Πελοποννήσου για τις περιφερειακές εκλογές

Θετικά αποτιμά το έργο της περιφερειακής αρχής του Πέτρου Τατούλη η Νομαρχιακή Επιτροπή Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ, που συνεδρίασε χθες, και ουσιαστικά έδωσε το «πράσινο φως» για συνέχιση της συνεργασίας με την «Νέα Πελοπόννησο» στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου, εκτιμούν όμως ότι η τελική απόφαση πρέπει να ληφθεί κεντρικά από το ΠΑΣΟΚ.

Στον αντίποδα η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας τάσσεται υπέρ της συγκρότησης κεντροαριστερού ψηφοδελτίου στις περιφερειακές εκλογές.

Στην Λακωνία, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ έκρινε σε γενικές γραμμές καλό το έργο του περιφερειάρχη, επεσήμαναν όμως πως χρειάζεται δημοκρατικότερη και πιο αποκεντρωμένη λειτουργία της Περιφέρειας, με αντιπεριφερειάρχη που να προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, ενώ συνέχιση στήριξης της «Νέας Πελοποννήσου» προϋποθέτει ενός είδους προγραμματική συμφωνία. Παράλληλα η Νομαρχιακή Επιτροπή έκρινε πως αν υπάρξει σύμπραξη του περιφερειάρχη με τη ΝΔ, τότε το ΠΑΣΟΚ πρέπει να έχει αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές.

Ωστόσο, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Κορινθίας τάχθηκε κατά της συνεργασίας με τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη και επιθυμεί αυτόνομη κάθοδο της κεντροαριστεράς.

Διαβάστε επίσης:

Γκρίνιες στο ΠΑΣΟΚ για τις ημερομηνίες των εκλογών

Keywords
Τυχαία Θέματα