Προς τον Ινδικό Ωκεανό οι έρευνες για το χαμένο Boeing

Στον νότιο Ινδικό Ωκεανό στρέφονται πλέον οι έρευνες για την εξαφάνιση του Boeing 777 της μοιραίας πτήσης MH370 των Malaysia Airlines.


«Η υπόθεση εργασίας είναι ότι κατευθύνθηκε προς το νότο και ακόμη περισσότερο ότι έφθασε μέχρι το τέλος αυτού του αεροδιαδρόμου», δήλωσε χαρακτηριστικά πηγή των ερευνών που δεν κατονομάζεται.

Το συμπέρασμα ότι κατευθύνθηκε προς τα εκεί βασίζεται στην έλλειψη στοιχείων από χώρες που βρίσκονται στον βόρειο

αεροδιάδρομο (το αεροπλάνο δεν φέρεται να διέσχισε τον εναέριο χώρο τους), αλλά και στη μη ανεύρεση οποιουδήποτε ίχνους από συντρίμμια στο βόρειο τμήμα του νοτίου αεροδιαδρόμου.

Ήδη από την περασμένη εβδομάδα, αμερικανική πηγή είχε δηλώσει ότι το πιθανότερο σενάριο θέλει το αεροπλάνο να πετά προς το Νότο και αφού εξαντλήθηκαν τα καύσιμά του, να πέφτει στη θάλασσα.

Παράλληλα, στις Μαλδίβες, η αστυνομία εξετάζει τις πληροφορίες που αναρτήθηκαν σε ενημερωτικό site, σύμφωνα με τις οποίες οι κάτοικοι ενός απομακρυσμένου νησιού του αρχιπελάγους, του Κούντα Χουβάντου, είδαν «ένα μεγάλο αεροσκάφος να πετά σε ασυνήθιστα χαμηλό ύψος» την ημέρα της μυστηριώδους εξαφάνισης της πτήσης MH370.

Οι αυτόπτες μάρτυρες διηγούνται ότι είδαν στις 8 Μαρτίου ένα μεγάλο λευκό αεροσκάφος με κόκκινες ρίγες να πετάει σε πολύ χαμηλό ύψος, κατευθυνόμενο προς το νότιο άκρο του αρχιπελάγους.

Διαβάστε ακόμα:

Η Κίνα διευρύνει τις έρευνες για το χαμένο Boeing

Νέα φωτογραφία του χαμένου Boeing;

Νέα εξέλιξη: Είδαν το αγνοούμενο Boeing στις Μαλδίβες!

Κορυφώνεται η αγωνία 11 ημέρες μετά την εξαφάνιση του Boeing

Με απεργία πείνας απειλούν συγγενείς επιβατών του Boeing

Bild: Αποκάλυψη - Τι συνέβη στον πιλότο την ημέρα της πτήσης;

Μέσω υπολογιστή στο πιλοτήριο κάποιος άλλαξε την πορεία του Boeing

ΟΗΕ: Το αεροπλάνο της Malaysia δεν εξερράγη, ούτε συνετρίβη

Keywords
Τυχαία Θέματα