Πρέβεζα: Eπιδοτούμενα προγράμματα Κατάρτισης & Συμβουλευτικής

22:07 4/2/2013 - Πηγή: NewsBomb

Δύο επιδοτούμενα προγράμματα Κατάρτισης & Συμβουλευτικής για τη στήριξη της εξωστρέφειας στο Νομό Πρέβεζας με τη συνεργασία του Επιμελητηρίου θα πραγματοποιηθούν στην Πρέβεζα.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε εργαζόμενους σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (μέχρι 250 άτομα προσωπικό), αυτοαπασχολούμενους ή επιχειρηματίες και παρέχει τη δυνατότητα επιδοτούμενης κατάρτισης 40 ωρών με επιδότηση 5 ευρώ μεικτά ανά ώρα, με σκοπό την Ενίσχυση της Προσαρμοστικότητας του Ανθρώπινου Δυναμικού των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Εξωστρέφειας.

Στην Πρέβεζα έχουν προγραμματισθεί να πραγματοποιηθούν 1-2 σεμινάρια, μέσα από τα οποία θα καταρτιστούν 25-50 άτομα λαμβάνοντας επιδότηση 200 ΕΥΡΩ (μεικτά) ανά άτομο, για τις 40 ώρες που θα παρακολουθήσουν (τα σεμινάρια λαμβάνουν χώρα εκτός ωραρίου εργασίας, συνήθως απογεύματα). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν σχετικά στο http://www.seve.gr/. Συνημμένα θα βρείτε το ενημερωτικό υλικό καθώς και τα απαραίτητα έγγραφα για τη συμμετοχή των ωφελουμένων, οι οποίοι μπορούν να αποστέλλουν τις αιτήσεις τους ή να επικοινωνούν για οποιαδήποτε διευκρίνηση απευθείας με το ΣΕΒΕ, υπεύθυνη κα Δεμερτζή Μαίη (τηλ. 2310 535 333).

Keywords
Τυχαία Θέματα