HTC urban adventure: Ολοκληρώθηκε ο πιο Urban διαγωνισμός

21:37 4/2/2013 - Πηγή: NewsBomb

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο πιο Urban διαγωνισμός που πραγματοποιήθηκε ποτέ! Η HTC Corporation, κορυφαία εταιρεία κατασκευής συσκευών κινητής τηλεφωνίας που ξεχωρίζουν παγκοσμίως για τον κορυφαίο σχεδιασμό και την καινοτομία τους, έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους φίλους της φωτογραφίας να λάβουν μέρος στον απόλυτο διαγωνισμό HTC

Urban Adventure!

Ο διαγωνισμός HTC Urban Adventure παρείχε, μέσω της σελίδας της HTC στο Facebook www.facebook.com/htcgreece, σε όλους ανεξαιρέτως τη δυνατότητα να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους τραβώντας την πιο urban φωτογραφία τους και δημοσιοποιώντας την στο Facebook. Μετά τη λήξη του διαγωνισμού αναδείχθηκαν οι τρεις πιο ζωντανές και εντυπωσιακές φωτογραφίες, ενώ οι νικητές κέρδισαν από ένα κινητό τηλέφωνο HTC της One Series, το HTC One V!

Εκτός από το εκπληκτικό δώρο, οι τρεις τυχεροί πήραν μέρος στη μεγαλύτερη urban περιπέτεια της HTC!

Παρέα με τους επίσημους Urban Adventure Ambassadors της HTC - Alex Κάβδα, Αννούσα Μελά και Λευτέρη Κεφαλά – πραγματοποίησαν μία μοναδική βόλτα στο κέντρο της Αθήνας γνωρίζοντας την πόλη μέσα από την κάμερα του HTC One X, του πρώτου κινητού με κρυστάλλινο ήχο και εκπληκτική κάμερα!

Οι εντυπώσεις όλων ήταν συγκλονιστικές! “Πράγματι η σημερινή εμπειρία με την HTC και το HTC One X με βοήθησαν να δω την πόλη μέσα από μια άλλη ματιά, μέσα από την εκπληκτική κάμερα του HTC One X. Αυτό που αποτύπωσα δεν συγκρίνεται με καμία φωτογραφική μηχανή…», δήλωσε η Αννούσα Μελά. Ο Λευτέρης Κεφαλάς πρόσθεσε:

«Μέσα από το διαγωνισμό Urban Adventure της HTC, γνώρισα πόσα εκπληκτικά πράγματα μπορείς να κάνεις με ένα κινητό τηλέφωνο και ιδιαίτερα με το HTC One X, που έδωσε άλλο στυλ στα video & στις φωτογραφίες μου».

«Η Urban πλευρά της πόλης με το κινητό της HTC, το HTC One X, είναι super! Απίστευτη εμπειρία!», πρόσθεσε ο Alex Κάβδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα